marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Lenovo predstavlja nov način povezovanja uporabnikov prek najrazličnejših naprav, omrežij in meja


24.02.2016
Objavil: Dare Gliha

Lenovo je predstavil novo storitev globalnega mobilnega gostovanja Lenovo Connect. Lenovo tako postaja virtualni mobilni operater (MVNO), storitev Lenovo Connect pa bo uporabnikom prinesla brezšivno povezovanje prek različnih naprav, omrežij in meja.

Stranke na Kitajskem in v regiji EMEA za mobilno gostovanje ne bodo potrebovale več ločene kartice SIM. Lenovo Connect tako prinaša nizkocenovno globalno gostovanje in bogato uporabniško izkušnjo, saj omogoča preprosto in hitro povezljivost podjetjem in posameznikom, ki želijo biti stalno povezani.

Na Kitajskem bo Lenovo storitev Lenovo Connect ponudil v navezi z izbranimi modeli pametnih telefonov in prenosnikov. Z enim samim klikom bodo uporabniki dostopali do mobilnega omrežja in internetni dostop plačevali po lokalni tarifi, pa čeprav bodo potovali po več kot 50 različnih državah sveta. Prva naprava s storitvijo Lenovo Connect na Kitajskem bo pametni telefon LeMeng X3.

V regiji EMEA bo Lenovo v partnerstvu s ponudnikom Cubic Telecom in drugimi lokalnimi ponudniki storitev Lenovo Connect ponujal na vrsti naprav Lenovo ThinkPad. Na začetku bo storitev na voljo v 45 državah regije EMEA, uporabniki pa bodo uživali v varni povezljivosti po konkurenčnih cenah. Lenovo Connect podpira vrsto prilagodljivih podatkovnih tarif za domačo in mednarodno povezljivost v več kot 110 državah po svetu.

Lenovo že dlje časa gradi lastne MVNO-zmogljivosti in danes predstavlja enega največjih virtualnih operaterjev z 11 milijoni naročnikov. Oblačne storitve podjetja uporablja že več kot 400 milijonov uporabnikov, storitev Lenovo Connect pa nadaljuje strategijo pametne povezljivosti družbe, ki stavi na integracijo oblačnih storitev in komunikacijskih kanalov na svojih napravah.

“Omrežja 5G in internet stvari so že na vidiku, zato pričakujemo eksponentno rast področja telekomunikacij. Storitev Lenovo Connect in naše lastne MVNO storitve so del strategije kreiranja pametne povezljivosti prek vseh omrežij, storitev in naprav, ki jih predstavlja globalno povezan svet,” je povedal vodja oddelka telekomunikacij v družbi Lenovo Wang Shuai.

Storitev Lenovo Connect bo v regiji EMEA na voljo v prvi četrtini leta 2016.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki