marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Lenovo je že pripravil naprave s sistemom Windows 10


29.07.2015
Objavil: Dare Gliha

Družba Lenovo je najavila, da bo že ob predstavitvi operacijskega sistema Windows 10 uporabnikom ponudila več naprav, prav tako bodo nadgradnje na Windows 10 deležni številni prenosni in namizni računalniki ter tablice.

Uporabniki Lenovo izdelkov lahko možnost brezplačne nadgradnje operacijskega sistema različic Windows 7 SP1 ter Windows 8.1 preverijo kar preko spletne povezave.

V Lenovu so skupaj s korporacijo Microsoft poskrbeli za kar najenostavnejšo nadgradnjo operacijskega sistema Microsoft Windows na najnovejšo različico Windows 10. Do nadgradnje so upravičeni lastniki Lenovo računalnikov in tablic z licenčnim operacijskim sistemom Windows 7 SP1 ali 8.1, nadgradnje pa bodo potekale od 29. julija dalje, ko bo novi sistem uradno na voljo.

Lenovo Apps za še boljšo uporabniško izkušnjo z Windows 10

Z namenom, da bi uporabnikom svojih naprav ponudili enakovredno uporabniško izkušnjo na različnih napravah in v različnih operacijskih sistemih, v Lenovu svojim napravam prilagajo nabor lastnih aplikacij. Nova aplikacija Lenovo Companion 3.0 skrbi, da so naprave venomer »v formi«, saj stalno preverja zdravje strojne opreme. Aplikacija Lenovo Settings pa uporabnikom omogoča, da hitro preverijo in nastavijo, kako se njihova naprava obnaša – bodisi kot tablica, bodisi prenosnik – ali kakšno nalogo opravlja – predvajanje video vsebin, branje e-knjige ... Program SHAREit uporabnikom močno poenostavi prenos datotek med različnimi vrstami naprav, aplikacija WRITEit pa katerokoli pero spremeni v digitalno pisalo za tablico, obenem pa zna ročno pisavo sproti pretvarjati v elektronsko besedilo.

Lenovo in Microsoft sta že maja na dogodku Tech World najavila, da bo znala digitalna pomočnica Cortana v sistemu Windows 10 sodelovati z Lenovo aplikacijo REACHit. Uporabnik bo tako v novem sistemu še lažje in pametneje poiskal katerokoli vsebino na svojih napravah, e-pošti, fotografijah in video posnetkih. Cortana in REACHit tako ponujata izjemno intuitiven način iskanja z uporabo govornih ukazov in kontekstualnega razumevanja programske opreme. Ta funkcionalnost bo uporabnikom Lenovo naprav na voljo jeseni, kot beta preizkuševalci pa se lahko na spletni strani www.cortanareachit.com že prijavijo uporabniki iz ZDA in Kitajske.

“Z Windows 10 postaja računalništvo še bolj osebno, produktivno in povezano. Vsi naši računalniki, tako poslovni kot domači, so optimizirani za kar najboljšo uporabniško izkušnjo, ob tem pa želimo z lastnimi aplikacijami, kakršna je REACHit, uporabnikom ponuditi še tisto nekaj več,” je povedal podpredsednik oddelka PC Business Group v družbi Lenovo Tom Shell.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki