marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Kupci Huaweija P20 in P20 Pro dobijo tudi premium servisni paket


04.06.2018
Objavil: Dare Gliha

Konec marca je Huawei predstavil Huawei P20 in P20 Pro. Poleg dobrega fotoaparata pa se ta dva modela ponašata tudi s premium servisnim paketom, ki je na voljo povsem brezplačno vsem kupcem. V primeru poškodovanega zaslona ga bo Huawei zamenjal brez vprašanj ali dodatnih stroškov v obdobju treh mesecev od datuma nakupa.

Huawei P20 Pro odpira novo poglavje v mobilni fotografiji - na njegovi hrbtni strani se nahajajo kar tri kamere. Glavno tipalo je največje med vsemi pametnimi telefoni - tako po zajemu 40 MP velikih fotografij in po fizičnih dimenzijah. Fotoaparati omogočajo visoke ISO vrednosti in objektiv s trikratno optično in petkratno hibridno povečavo. Vse to poleg napredne umetne inteligence, ki prepozna kar 19 različnih scen. Umetna inteligenca samodejno izbere optimalne nastavitve v delčku sekunde. To pomeni, da boste zajemali fotografije pogosteje in z večjim veseljem. S pomočjo brezplačnega servisnega paketa pa bo odveč tudi strah pred nenamernim poškodovanjem vaše naprave.

Z ekskluzivnim premium servisnim paketom bo seganje po vašem telefonu sedaj povsem brez stresa. Zagotovo ni večjega razočaranja, kot da vam telefon zdrsne iz roke in se poškoduje kmalu po nakupu. Huawei vedno stremi k temu, da vedno zadovolji potrebe potrošnikov - zato bo proizvajalec zamenjal poškodovan zaslon v obdobju treh mesecev od datuma nakupa.

"S potrošniki želimo graditi dolgoročno razmerje na podlagi zaupanja. Zato se trudimo, da zagotovimo, da so potrošniki popolnoma zadovoljni tako z nakupom kot tudi s storitvami po nakupu. Stremimo k temu, da so okvarjene naprave popravljene s strani najboljših specialistov, ki znajo hitro obnoviti telefon v optimalno kondicijo," je povedal Matjaž Kermelj, direktor Huawei Slovenija.

Da bi izkoristili to ponudbo, morajo kupci registrirati telefon na spodnji spletni strani, 30 dni po nakupu: https://consumer.huawei.com/si/support/screenguaranteeregistration

Do spletne strani lahko dostopate tudi s pomočjo aplikacije Huawei HiCare, ki je naložena na vseh napravah. Po opravljeni registraciji boste prejeli boste prejeli poseben servisni paket, ki vam zagotavlja dodatno zaščito.

Za naprave P20 dodatna zaščita vključuje zamenjavo poškodovanega zaslona v obdobju 3 mesecev od nakupa. Zaščita vključuje tudi steklo na hrbtni strani.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki