marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Konec z easyMobile.com


26.11.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Mobilni virtualni operater EasyMobile.com bo zaprl svojo trgovino. Tako bodo morali kupci njihove storitve iskati drugje.

Operater, ki obratuje v Angliji bo ustavil obratovanje s 13. decembrom letos po zaslugi spremembe strategije družbe TDC, ki se je odločila za umik z Angleškega trga. EasyMobile.com spada v virtualno družino easyGroup, katero so soustanovili pri Danski telekomunikacijski družbi TDC.

Izjava, ki je objavljena na spletni strani omenja vrnitev ostanka denarja po 13. decembru, ki je preostal kupcem na njihovem računu. Operater je sklenil tudi sodelovanje z mobilnim operaterjem Fresh Mobile. Tako bodo prenešena vsa preostala sredstva uporabnikov k novemu operaterju. Seveda, po želji.

Uporabniki, ki želijo prenesti svoj račun k drugemu operaterju lahko kontaktirajo easyMobile za ureditev in odklenitev njihovih mobilnikov in za transfer njhove PAC kode pri prenosu njihove mobilne številke k novemu operaterju.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki