marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Kolekcija »Swarovski za Samsung« naprodaj v Samsungovi spletni trgovini


12.05.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je oznanil ekskluzivno zbirko dodatkov s kristali Swarovski za Galaxy S5 in Gear Fit, poimenovano »Swarovski za Samsung« (ang. Swarovski for Samsung).

Projekt »Swarovski za Samsung« je posledica uspešnega sodelovanja med družbama Samsung in Swarovski na zadnjem Mercedes-Benzovem tednu mode v New Yorku. Swarovski je prvič v več kot 100 letih delovanja pristal na tako obsežno sodelovanje, pri katerem se v kolekciji pojavlja z lastnim imenom znamke.

»Tehnologija in moda postajata vse bolj prepleteni, zato je Samsung vse bolj predan k ustvarjanju tehnoloških inovacij in sklepanju plodnih partnerstev, ki uporabnikom omogočajo osebno izraznost,« je povedala Younghee Lee, izvršna podpredsednica globalnega trženja, IT in mobilnih naprav pri družbi Samsung Electronics. »Sodelovanje s Swarovskim pri tej prekrasni kolekciji dodatkov za naše naprave bo zadovoljilo raznolike okuse naših kupcev.«

Kolekcija etuijev za Galaxy S5 ter zapestnic in obeskov za Gear Fit z vdelanimi kristali je edinstven preplet mojstrskega rokodelstva družbe Swarovski in Samsungove tehnološke podkovanosti. Fini kristali Swarovski so s posebnim postopkov vdelani v hrbtišče etuijev za Galaxy S5, pri čemer se dva motiva združita v enega. Zapestnice za Gear Fit so bile zasnovane tako, da uporabnikom nudijo karseda veliko možnosti za osebne prilagoditve. Na voljo so v različnih barvah in slogih, zato omogočajo uporabnikom, da jih menjajo različnim priložnostim primerno. Zapestnice so v treh barvah: medeninasto rjavi (Brown), zlati (Golden Shadow) in srebrni (Crystal). S kristali posuti obeski so še bolj raznoliki: rožnato srce (Siam Heart), rdeče srce (Light Rose Heart), srebrna lobanja (Crystal Skull), antracitna lobanja (Anthracite Skull), srebrna zvezdica (Crystal Star), modra zvezdica (Blue Star) ter zlate ustnice (Golden Shadow Lips).

Kolekcija »Swarovski za Samsung« bo naprodaj v Samsungovi spletni trgovini na strani store.Samsung.com od 8. maja v Koreji, kmalu zatem tudi v Veliki Britaniji, od 22. maja naprej pa bodo izdelki postopoma prihajali na police Samsungovih prodajaln.

»S Samsungom nam je skupna predanost ustvarjanju vrhunskih izdelkov, ki so na trgu zelo iskani. S kolekcijo »Swarovski za Samsung« nam je uspelo prav to,« je dodal Christoph Kargruber, izvršni podpredsednik globalnega trženja pri družbi Swarovski.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki