marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

Govorice: kmalu Nokia 8800e?


25.10.2007
Objavil: Borut Groboljšek

Zgodba iz ozadja: nekdo je naletel na Nokiin telefon, ki je ravno dobil FCC odobritev in naj bi se imenoval 8900. Potem se mu je oglasil nekdo, ki naj bi telefon imel in mu pove, da naj bi se telefon dejansko imenoval 8800e, tako da lahko govorimo, da bodo kmalu napovedani dve Nokii podobnega izgleda ali pa gre samo za 8800e.

FCC ima dogovor o zaupnosti, ki pa se je končal 16. oktobra. Je zgolj naključje, da se je dogovor iztekel ravno par dni pred objavo Nokiinih finančnih podatkov za tretje četrtletje.

Glede na podrobnosti razvidne s slik bo telefon imel 1 GB vgrajenega pomnilnika. Poleg tega bo imel drsni pokrov tipkovnice, ki se odpre navzdol in ima verjetno vgrajen mikrofon, da ga približa ustom – v stilu telefonov iz prve Matrice. Zaznamujejo ga čiste linije, sijoča črna barva in klasična tablična oblika z drsnim pokrovom tipkovnice. Ko je le ta zaprta in je ekran ugasnjen, izgleda kot ovalna, sijoče črna naprava. Ker še ni bila uradno najavljena, cena in datum izida še nista znana.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki