marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Govorice: kmalu Nokia 8800e?


25.10.2007
Objavil: Borut Groboljšek

Zgodba iz ozadja: nekdo je naletel na Nokiin telefon, ki je ravno dobil FCC odobritev in naj bi se imenoval 8900. Potem se mu je oglasil nekdo, ki naj bi telefon imel in mu pove, da naj bi se telefon dejansko imenoval 8800e, tako da lahko govorimo, da bodo kmalu napovedani dve Nokii podobnega izgleda ali pa gre samo za 8800e.

FCC ima dogovor o zaupnosti, ki pa se je končal 16. oktobra. Je zgolj naključje, da se je dogovor iztekel ravno par dni pred objavo Nokiinih finančnih podatkov za tretje četrtletje.

Glede na podrobnosti razvidne s slik bo telefon imel 1 GB vgrajenega pomnilnika. Poleg tega bo imel drsni pokrov tipkovnice, ki se odpre navzdol in ima verjetno vgrajen mikrofon, da ga približa ustom – v stilu telefonov iz prve Matrice. Zaznamujejo ga čiste linije, sijoča črna barva in klasična tablična oblika z drsnim pokrovom tipkovnice. Ko je le ta zaprta in je ekran ugasnjen, izgleda kot ovalna, sijoče črna naprava. Ker še ni bila uradno najavljena, cena in datum izida še nista znana.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki