marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

Klasični stripi prihajajo na mobilnike


30.06.2007
Objavil: Andrej Bergant

Klasični stripi prihajajo v Veliko Britanijo, z zagonom strani ROK Comics, ki omogoča prenos stripov na mobilni telefon.

ROK Comics ponuja veliko stripov, vse od Manga in Sci-Fi stripov pa do starih legendarnih stripov kot so Garfield, Doonesbury in Ninja Turtles. Izbrane stripe lahko uporabniki iz Velike Britanije dobijo preko MMS sporočila. Poleg možnosti pregledovanja stripov, je ROK Comics predstavil še brezplčano DIY storitev, ki omogoča uporabnikom, da naredijo kar sami svoj strip. V storitvi lahko uporabniki v stripe vstavljajo svoje slike, prav tako pa slike junakov in ozadji, ki jih je zdelal ROK Comics. Strip si lahko uporabniki potem pošljejo na svoj telefon ali svoj elektronski naslov.

ROK Comics, ponuja svojim uporabnikom tako brezplačne kot tudi plačljive stripe, za katerega uporabnik plača enkrat in ga potem prenese. John Freeman iz podjetja ROK Comics je povedal:"Mobilni telefon je popoln nosilec stripov. MMS prezentacija, ki prikazuje strip deluje na skoraj vseh telefonih in pri skoraj vseh mobilnih opraterjih."

Spletna stran ROC Comics prehaja iz beta verzije v polno, v tem mesecu. ROC Comics sicer omogoča izbrati kot državo tudi slovenijo, vendar pa stripov seveda ne moremo kupovati, možni so le predogledi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki