marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Jubilejna, 20. Microsoftova NT konferenca, se seli nazaj v Portorož


09.12.2014
Objavil: Dare Gliha

Dvajseta Microsoftova NT konferenca bo prinesla številne novosti iz IT sveta, vrača pa se nazaj v svoje okvire: na Obalo in s 3-dnevnim programom. Uveljavljeni domači in tuji predavatelji bodo ponovno navduševali v Portorožu, v Grand Hotelu Bernardin, konferenca pa se bo odvila med 18. in 20. majem 2015.

Konferenca bo v znamenju okroglih številk. V Portorožu bomo obeležili jubilejno, že 20. NT konferenco, in pozdravili 20 let sodelovanja, 20 let tehnologije, 20 let znanja, 20 let inovacij, 20 let partnerstva, 20. let povezovanja in 20 let IT novosti.

Robert Trnovec, generalni direktor slovenskega Microsofta:
»Ob pomembnem jubileju selimo NT konferenco nazaj v Portorož, kjer bomo znova dokazali, da tudi po 20-ih letih dogodek ostaja v središču IT sveta. Spreminja se pomen pojma produktivnosti, zato bosta mobilnost in oblak kot skupno gonilo večje produktivnosti v središču dogajanja. Posebno pozornost bomo namenili prihajajočemu operacijskemu sistemu Windows 10 in odprtim tehnologijam. Z dodatno poslovno vsebino in pestrim obkonferenčnim dogajanjem bomo poskrbeli, da enega najuspešnejših IT dogodkov v regiji tudi letos ne boste hoteli zamuditi.«

Programski vodja Microsoftove 20. NT konference, Martin Pregl, napoveduje zanimive tematske sklope in poudarja, da je NT konferenca osrednji izobraževalni in strokovni dogodek podjetja Microsoft: »Dogodek bo udeležencem predstavil tehnološke novosti. Strokovnjaki bodo izpostavili glavne značilnosti novih storitev in predstavili možnosti za optimizacijo poslovnih procesov. Nabor svežih informacij, s katerimi postreže NT konferenca, olajša odločitev o tem, kako nadgraditi poslovne procese v hitre, časovno učinkovite in cenovno racionalnejše poti do ciljev vsake organizacije.«

Microsoftova NT konferenca združuje IT strokovnjake in razvijalce, ki jim ponuja odlično platformo osebnega in strokovnega udejstvovanja, seznanjanja z novostmi in mreženja. Letos bomo poskrbeli, da bodo vsebine pritegnile tudi odločevalce v finančnem sektorju, prodaji, razvoju kadrov in marketingu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki