marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Jubilejna, 20. Microsoftova NT konferenca, se seli nazaj v Portorož


09.12.2014
Objavil: Dare Gliha

Dvajseta Microsoftova NT konferenca bo prinesla številne novosti iz IT sveta, vrača pa se nazaj v svoje okvire: na Obalo in s 3-dnevnim programom. Uveljavljeni domači in tuji predavatelji bodo ponovno navduševali v Portorožu, v Grand Hotelu Bernardin, konferenca pa se bo odvila med 18. in 20. majem 2015.

Konferenca bo v znamenju okroglih številk. V Portorožu bomo obeležili jubilejno, že 20. NT konferenco, in pozdravili 20 let sodelovanja, 20 let tehnologije, 20 let znanja, 20 let inovacij, 20 let partnerstva, 20. let povezovanja in 20 let IT novosti.

Robert Trnovec, generalni direktor slovenskega Microsofta:
»Ob pomembnem jubileju selimo NT konferenco nazaj v Portorož, kjer bomo znova dokazali, da tudi po 20-ih letih dogodek ostaja v središču IT sveta. Spreminja se pomen pojma produktivnosti, zato bosta mobilnost in oblak kot skupno gonilo večje produktivnosti v središču dogajanja. Posebno pozornost bomo namenili prihajajočemu operacijskemu sistemu Windows 10 in odprtim tehnologijam. Z dodatno poslovno vsebino in pestrim obkonferenčnim dogajanjem bomo poskrbeli, da enega najuspešnejših IT dogodkov v regiji tudi letos ne boste hoteli zamuditi.«

Programski vodja Microsoftove 20. NT konference, Martin Pregl, napoveduje zanimive tematske sklope in poudarja, da je NT konferenca osrednji izobraževalni in strokovni dogodek podjetja Microsoft: »Dogodek bo udeležencem predstavil tehnološke novosti. Strokovnjaki bodo izpostavili glavne značilnosti novih storitev in predstavili možnosti za optimizacijo poslovnih procesov. Nabor svežih informacij, s katerimi postreže NT konferenca, olajša odločitev o tem, kako nadgraditi poslovne procese v hitre, časovno učinkovite in cenovno racionalnejše poti do ciljev vsake organizacije.«

Microsoftova NT konferenca združuje IT strokovnjake in razvijalce, ki jim ponuja odlično platformo osebnega in strokovnega udejstvovanja, seznanjanja z novostmi in mreženja. Letos bomo poskrbeli, da bodo vsebine pritegnile tudi odločevalce v finančnem sektorju, prodaji, razvoju kadrov in marketingu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki