marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Jubilejna 15. NT konferenca vabi v Portorož


01.04.2010
Objavil: Thomas Bergant

V petnajstih letih je Microsoftova NT konferenca v Sloveniji postala največji dogodek na področju informacijskih tehnologij, ki so danes vsakodnevna nuja skoraj vsakega posameznika, predvsem pa nepogrešljivo gonilo delovanja poslovnega sveta.

Z združitvijo razvijalcev, IT strokovnjakov in poslovnežev želi organizator Microsoft Slovenija poglobiti sodelovanje med različnimi, a zelo povezanimi sferami. Sodobna informacijska tehnologija nudi temeljno podporo pri soočanju z izzivi sodobnega poslovnega sveta, zato predstavlja veliko več kot samo eno od funkcij v podjetjih. Kako se spoprijeti z novostmi in trendi v IT-ju in jih uporabiti v svoj prid, bo med 24. in 27. majem v Portorožu, skušali odgovoriti številni priznani domači in tuji predavatelji na 132 predavanjih in 12 delavnicah, ki jim bo prisluhnilo kar okrog 2000 udeležencev.

Da bo vsebina konference kar najbolj prilagojena željam udeležencev, se je organizator odločil pri sestavi urnika upoštevati želje prijavljenih in na tej osnovi pripraviti dokončen urnik štiridnevne konference. Udeleženci so tako lahko preko spletne strani www.ntk.si glasovali za predavanja in predavatelje, ki jih najbolj zanimajo. Oddanih je bilo več kot 600 glasov in med številnimi zanimivimi predavanji, ki jih bodo udeleženci lahko poslušali na letošnji NT konferenci, je bilo največ glasov podeljenih naslednjim:

- Arhitektura MS infrastrukture – Kako obvladati kaos v IT-ju?
- Avtomatizacija procesov IT s Centrom Microsoft System
- Desktop Optimization (virtualizacija)
- Delavnica: Windows 7 – Deployment
- Deploy Windows 7 Using Microsoft's FREE Deployment Tools
- A-to-Z of IPv6 and NG TCP/IP ter Windows Server 2008 R2 in Windows 7
- Migrate your XP Machines to Windows 7 Using Microsoft's Free Deployment Tools
- Office 2010 novosti
- Prehod na tehnologijo IPv6 v Microsoftovih okoljih
- Remote Desktop Services za vsakogar

Glede na rezultate glasovanja in ker se večina udeležencev za prijavo na konferenco odloča na osnovi natančnega urnika predavanj, se je Microsoft odločil podaljšati t.i. early bird prijave, ki zagotavljajo ugodnejše kotizacije, za dober teden dni, torej do 9. aprila 2010.

Več informacij in možnost prijave najdete na www.ntk.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki