marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei P40 Pro z naskokom na vrhu lestvice DxOMark
06.04.2020

Portal za testiranje kamer in fotoaparatov, DxOMark, je objavil temeljit preizkus kamer pametnega telefona Huawei P40 Pro, v katerem so mu dodelili 128 točk. S tem se je z naskokom zavihtel na prvo mesto enega najbolj verodostojnih spletnih portalov za testiranje fotografskih zmogljivosti pametnih telefonov.

slikaHuawei objavil letno poročilo za 2019
03.04.2020

Huawei je objavil letno poročilo za leto 2019, v katerem je razkril stabilno poslovanje. Globalno so prihodki od prodaje so v letu 2019 znašali 111,6 milijarde EUR, kar je 19,1 % več glede na lani. Čisti dobiček je dosegel 8,15 milijarde EUR, denarni tok iz poslovanja pa je presegel 11,88 milijarde EUR, kar je 22,4 % več v primerjavi z letom prej.

slikaPrvoaprilska šala: Google – Huawei in Apple – Samsung, korona sili proizvajalce telefonov v neverjetna partnerstva
01.04.2020

Verjetno ste že ugotovili, da je današnja novica zgolj prvoaprilska potegavščina. Izmišljena novica in pripadajoče slike so nastale kot sodelovanje s portalom Tehnozvezdje. Ker se nam zdi potegavščina simpatična jo puščamo v branje tudi za bodoče dni.

slikaSamsung nadgradil Galaxy S10 in Galaxy Note10 z novimi funkcijami
30.03.2020

Samsung Electronics je napovedal, da bodo s prihajajočo posodobitvijo programske opreme funkcije serije Galaxy S20 pametnih telefonov na voljo tudi na Galaxy S10 in Galaxy Note10 pametnih telefonih.

slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

članki

Je to Samsung Galaxy S6 Active?


13.05.2015
Objavil: Dare Gliha

Na spletu sta se pojavili sliki domnevnega mobilnika Samsung Galaxy S6 Active. Sliki prikazujeta sprednji in zadnji del mobilnika, ki je odet v črno barvo.

Na sliki je tudi vidno, da je Galaxy S6 Active narejen izredno robustno, oblikovno pa sledi seriji Galaxy S6, tako da sta kamera in merilnik srčnega utripa na istem mestu, mesto je zamenjal le zvočnik, ki je sedaj na zadnji strani.

Zelo verjetno je, da Galaxy S6 Active zaradi zasnove ne bo imel bralnika prstnih odtisov, le-ta je bil odsoten tudi na lanskem modelu S5 Active. Po navedbah vira slik naj bi imel Galaxy S6 Active modelno številko SM-G890A, mobilnik pa bo poganjala baterija kapacitete kar 3500 mAh.

Razen baterije se predvideva, da bo Galaxy S6 Active obdržal specifikacije Galaxy S6 modelov, torej da bo zaslon QHD Super AMOLED velikosti 5,1 palca ter glavna kamera ločljivosti 16 MP.

Slike je prvi objavil portal gsmarena.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki