marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Sony Ericsson predstavlja najnovejši telefon Jamesa Bonda


05.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson predstavlja omejeno serijo telefona C902 Cyber-shot v titanovo srebrni barvi, ki ga James Bond uporablja v težko pričakovanem filmu Quantum of Solace (Za kvant tolažbe), ki bo na filmska platna prišel novembra 2008. Z novim mobilnim telefonom boste pripravljeni na vsak izziv, saj vas bo vpeljal v svet tajnega agenta z interaktivnimi vsebinami o 007 in vohunsko igrico.

Telefon kot ga uporablja James Bond, ki ga v novem filmu upodablja Daniel Craig, bo na voljo v omejenih količinah in bo imel priloženo pomnilniško kartico, ki bo vsebovala številne vsebine povezane z 007.

Uporabniki bodo lahko ob igranju prve stopnje ekskluzivne prednameščene vohunske igrice izvedeli, kaj vse morajo znati, da postanejo tajni agent kot James Bond. Dodatno bo na telefonu in na pomnilniški kartici tudi barvni filmski napovednik, intervjuji o snemanju filma z igralci in ekskluzivne vsebine, kot so ozadja in ohranjevalniki zaslona.

James Bond C902 Cyber-shot TM uporablja v celotnem filmu za shranjevanje dokazov in kot pomoč pri izvajanju svojih nalog. Fotoaparat ločljivosti 5 milijonov pik z edinstvenim drsnim pokrivalom za lečo, osvetljene ikone na dotik za hiter in enostaven dostop do opcij fotoaparata, prepoznavanje obrazov, svetilka za fotoaparat in samodejna izostritev Jamesu Bondu omogočajo pošiljanje fotografij visoke ločljivosti do centrale MI6, s pomočjo katere lahko hitro prepozna svoje sovražnike. Telefon je opremljen tudi s funkcijo BestPic™, ki lastnikom omogoča sočasen zajem devetih fotografij objekta v gibanju in izbiro najboljše, s slikovnim bloganjem za prenos fotografij na bloge in s PictBridge za tiskanje neposredno na tiskalnik, brez potrebe po uporabi namiznega ali prenosnega računalnika.

Avgusta 2006 sta Sony Ericsson in James Bond skupaj predstavila omejeno serijo srebrnega telefona s fotoaparatom K800i Cyber-shot TM James Bond Casino Royale, novembra 2002 pa je več igralcev uporabljalo telefone Sony Ericsson P900 in T68i v Umri kdaj drugič, 20. filmu o Jamesu Bondu.

Lennard Hoornik, podpredsednik podjetja in vodja globalnega trženja pri Sony Ericsson, pravi: »Veseli smo, da lahko napovemo nadaljevanje našega sodelovanja pri filmih o Jamesu Bondu in predstavimo novi telefon tega tajnega agenta za letošnje leto – omejeno serijo našega telefona C902 Cyber-shot TM. Z bogatim razponom vsebin na telefonu in na pomnilniški kartici, ki je del prodajnega paketa, bodo ljubitelji 007 na svojem telefonu C902 v titanovo srebrni barvi dobili še več Jamesa Bonda.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki