marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Sony Ericsson predstavlja najnovejši telefon Jamesa Bonda


05.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson predstavlja omejeno serijo telefona C902 Cyber-shot v titanovo srebrni barvi, ki ga James Bond uporablja v težko pričakovanem filmu Quantum of Solace (Za kvant tolažbe), ki bo na filmska platna prišel novembra 2008. Z novim mobilnim telefonom boste pripravljeni na vsak izziv, saj vas bo vpeljal v svet tajnega agenta z interaktivnimi vsebinami o 007 in vohunsko igrico.

Telefon kot ga uporablja James Bond, ki ga v novem filmu upodablja Daniel Craig, bo na voljo v omejenih količinah in bo imel priloženo pomnilniško kartico, ki bo vsebovala številne vsebine povezane z 007.

Uporabniki bodo lahko ob igranju prve stopnje ekskluzivne prednameščene vohunske igrice izvedeli, kaj vse morajo znati, da postanejo tajni agent kot James Bond. Dodatno bo na telefonu in na pomnilniški kartici tudi barvni filmski napovednik, intervjuji o snemanju filma z igralci in ekskluzivne vsebine, kot so ozadja in ohranjevalniki zaslona.

James Bond C902 Cyber-shot TM uporablja v celotnem filmu za shranjevanje dokazov in kot pomoč pri izvajanju svojih nalog. Fotoaparat ločljivosti 5 milijonov pik z edinstvenim drsnim pokrivalom za lečo, osvetljene ikone na dotik za hiter in enostaven dostop do opcij fotoaparata, prepoznavanje obrazov, svetilka za fotoaparat in samodejna izostritev Jamesu Bondu omogočajo pošiljanje fotografij visoke ločljivosti do centrale MI6, s pomočjo katere lahko hitro prepozna svoje sovražnike. Telefon je opremljen tudi s funkcijo BestPic™, ki lastnikom omogoča sočasen zajem devetih fotografij objekta v gibanju in izbiro najboljše, s slikovnim bloganjem za prenos fotografij na bloge in s PictBridge za tiskanje neposredno na tiskalnik, brez potrebe po uporabi namiznega ali prenosnega računalnika.

Avgusta 2006 sta Sony Ericsson in James Bond skupaj predstavila omejeno serijo srebrnega telefona s fotoaparatom K800i Cyber-shot TM James Bond Casino Royale, novembra 2002 pa je več igralcev uporabljalo telefone Sony Ericsson P900 in T68i v Umri kdaj drugič, 20. filmu o Jamesu Bondu.

Lennard Hoornik, podpredsednik podjetja in vodja globalnega trženja pri Sony Ericsson, pravi: »Veseli smo, da lahko napovemo nadaljevanje našega sodelovanja pri filmih o Jamesu Bondu in predstavimo novi telefon tega tajnega agenta za letošnje leto – omejeno serijo našega telefona C902 Cyber-shot TM. Z bogatim razponom vsebin na telefonu in na pomnilniški kartici, ki je del prodajnega paketa, bodo ljubitelji 007 na svojem telefonu C902 v titanovo srebrni barvi dobili še več Jamesa Bonda.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki