marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Sony Ericsson predstavlja najnovejši telefon Jamesa Bonda


05.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson predstavlja omejeno serijo telefona C902 Cyber-shot v titanovo srebrni barvi, ki ga James Bond uporablja v težko pričakovanem filmu Quantum of Solace (Za kvant tolažbe), ki bo na filmska platna prišel novembra 2008. Z novim mobilnim telefonom boste pripravljeni na vsak izziv, saj vas bo vpeljal v svet tajnega agenta z interaktivnimi vsebinami o 007 in vohunsko igrico.

Telefon kot ga uporablja James Bond, ki ga v novem filmu upodablja Daniel Craig, bo na voljo v omejenih količinah in bo imel priloženo pomnilniško kartico, ki bo vsebovala številne vsebine povezane z 007.

Uporabniki bodo lahko ob igranju prve stopnje ekskluzivne prednameščene vohunske igrice izvedeli, kaj vse morajo znati, da postanejo tajni agent kot James Bond. Dodatno bo na telefonu in na pomnilniški kartici tudi barvni filmski napovednik, intervjuji o snemanju filma z igralci in ekskluzivne vsebine, kot so ozadja in ohranjevalniki zaslona.

James Bond C902 Cyber-shot TM uporablja v celotnem filmu za shranjevanje dokazov in kot pomoč pri izvajanju svojih nalog. Fotoaparat ločljivosti 5 milijonov pik z edinstvenim drsnim pokrivalom za lečo, osvetljene ikone na dotik za hiter in enostaven dostop do opcij fotoaparata, prepoznavanje obrazov, svetilka za fotoaparat in samodejna izostritev Jamesu Bondu omogočajo pošiljanje fotografij visoke ločljivosti do centrale MI6, s pomočjo katere lahko hitro prepozna svoje sovražnike. Telefon je opremljen tudi s funkcijo BestPic™, ki lastnikom omogoča sočasen zajem devetih fotografij objekta v gibanju in izbiro najboljše, s slikovnim bloganjem za prenos fotografij na bloge in s PictBridge za tiskanje neposredno na tiskalnik, brez potrebe po uporabi namiznega ali prenosnega računalnika.

Avgusta 2006 sta Sony Ericsson in James Bond skupaj predstavila omejeno serijo srebrnega telefona s fotoaparatom K800i Cyber-shot TM James Bond Casino Royale, novembra 2002 pa je več igralcev uporabljalo telefone Sony Ericsson P900 in T68i v Umri kdaj drugič, 20. filmu o Jamesu Bondu.

Lennard Hoornik, podpredsednik podjetja in vodja globalnega trženja pri Sony Ericsson, pravi: »Veseli smo, da lahko napovemo nadaljevanje našega sodelovanja pri filmih o Jamesu Bondu in predstavimo novi telefon tega tajnega agenta za letošnje leto – omejeno serijo našega telefona C902 Cyber-shot TM. Z bogatim razponom vsebin na telefonu in na pomnilniški kartici, ki je del prodajnega paketa, bodo ljubitelji 007 na svojem telefonu C902 v titanovo srebrni barvi dobili še več Jamesa Bonda.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki