marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

James Bond postavlja nove smernice v zadnji globalni oglaševalski kampanji Sony izdelkov


30.10.2012
Objavil: Dare Gliha

Daniel Craig bo svojo vlogo tajnega agenta MI6 Jamesa Bonda to jesen ponovil v novi globalni oglaševalski kampanji Sony izdelkov. Kampanja slavi tesno partnerstvo Sonyja s franšizo James Bonda in odrsko premiero Skyfall, 23. Bondove avanture, ki bo na sporedu od jutri dalje.

Ob tem sledi lansiranje integrirane Sony kampanje “Intelligence Gathered” (Združena tehnologija), ki bo vsebovala nabor inovativnih in povezljivih Sony izdelkov. Ta vključuje pametni telefon Xperia™ T, tablični računalnik Xperia™, prenosnike VAIO in televizije BRAVIA. Vse omenjene izdelke lahko tokrat gledamo tudi na platnu v filmu SKYFALL.

V 60- in 30-sekundnih oglasih “Intelligence Gathered” opazujemo preboj James Bonda v močno zastraženo poslopje in uspešno spopadanje z nasprotniki na poti do nadzorne sobe. Gibanju Bonda sledi skrivnostna ženska na zaslonih Bravia, prenosnikih VAIO, tabličnih računalnikih Xperia™ in pametnih telefonih Xperia™ T – kar prikazuje brezhibno komunikacijsko zmogljivost inovativnih naprav med nenehnim zbiranjem in združevanjem informacij za čedalje bolj zaskrbljeno opazovalko. Vrata nadzorne sobe se odprejo in vanjo vstopi 007. Pridruži se skrivnostni ženski pri mizi in jo vpraša: »Iščete koga?«, dokazujoč, da je le James Bond tisti, ki lahko z zvijačo prelisiči Sony tehnologijo.

Bjoern Bourdin, direktor marketinga poslovne enote Centralna Evropa Sony Mobile Communication, je ob tej priložnosti dejal: “Bond je najpametnejši od najbolj pametnih. Zahteva najboljše.” Ob tem dodaja: “Pomembno je, da ima najbolj kakovostne naprave, ki podpirajo, povezujejo in mu omogočajo akcijo, ko jo Bond najbolj potrebuje. Ali sledi negativcu, kliče M ali preverja svoj GPS, da bi našel najhitrejšo pot iz težav, Bond in tehnologija delujeta skupaj, popolnoma usklajena in povezana.”

“Najnovejši paket izdelkov Sony v filmu in v televizijski oglaševalski kampanji ne ustrezata zgolj Bondu in SKYFALL-u, ampak na popoln način prikazujeta njihovo delovanje in čas intenzivne akcije.”

Televizorji BRAVIA, prenosniki VAIO, tablični računalnik Xperia™ in pametni telefon Xperia™ T se vsi pojavijo v kampanji ter so na voljo na spletni strani www.sony.si in www.sonymobile.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki