marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

James Bond postavlja nove smernice v zadnji globalni oglaševalski kampanji Sony izdelkov


30.10.2012
Objavil: Dare Gliha

Daniel Craig bo svojo vlogo tajnega agenta MI6 Jamesa Bonda to jesen ponovil v novi globalni oglaševalski kampanji Sony izdelkov. Kampanja slavi tesno partnerstvo Sonyja s franšizo James Bonda in odrsko premiero Skyfall, 23. Bondove avanture, ki bo na sporedu od jutri dalje.

Ob tem sledi lansiranje integrirane Sony kampanje “Intelligence Gathered” (Združena tehnologija), ki bo vsebovala nabor inovativnih in povezljivih Sony izdelkov. Ta vključuje pametni telefon Xperia™ T, tablični računalnik Xperia™, prenosnike VAIO in televizije BRAVIA. Vse omenjene izdelke lahko tokrat gledamo tudi na platnu v filmu SKYFALL.

V 60- in 30-sekundnih oglasih “Intelligence Gathered” opazujemo preboj James Bonda v močno zastraženo poslopje in uspešno spopadanje z nasprotniki na poti do nadzorne sobe. Gibanju Bonda sledi skrivnostna ženska na zaslonih Bravia, prenosnikih VAIO, tabličnih računalnikih Xperia™ in pametnih telefonih Xperia™ T – kar prikazuje brezhibno komunikacijsko zmogljivost inovativnih naprav med nenehnim zbiranjem in združevanjem informacij za čedalje bolj zaskrbljeno opazovalko. Vrata nadzorne sobe se odprejo in vanjo vstopi 007. Pridruži se skrivnostni ženski pri mizi in jo vpraša: »Iščete koga?«, dokazujoč, da je le James Bond tisti, ki lahko z zvijačo prelisiči Sony tehnologijo.

Bjoern Bourdin, direktor marketinga poslovne enote Centralna Evropa Sony Mobile Communication, je ob tej priložnosti dejal: “Bond je najpametnejši od najbolj pametnih. Zahteva najboljše.” Ob tem dodaja: “Pomembno je, da ima najbolj kakovostne naprave, ki podpirajo, povezujejo in mu omogočajo akcijo, ko jo Bond najbolj potrebuje. Ali sledi negativcu, kliče M ali preverja svoj GPS, da bi našel najhitrejšo pot iz težav, Bond in tehnologija delujeta skupaj, popolnoma usklajena in povezana.”

“Najnovejši paket izdelkov Sony v filmu in v televizijski oglaševalski kampanji ne ustrezata zgolj Bondu in SKYFALL-u, ampak na popoln način prikazujeta njihovo delovanje in čas intenzivne akcije.”

Televizorji BRAVIA, prenosniki VAIO, tablični računalnik Xperia™ in pametni telefon Xperia™ T se vsi pojavijo v kampanji ter so na voljo na spletni strani www.sony.si in www.sonymobile.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki