marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

WidSets predstavil razširjen Jaiku


26.06.2007
Objavil: Sašo Mlakar

WidSets je nedavno najavil začetek uporabe prenovljenega Jaikuja, ki bo razširil izkušnjo navadnega Jaikuja, blogerske skupnosti na mobilne telefone.

Jaiku omogoča uporabnikom, da hitro napišejo svoje mnenje, misli, kaj delajo in kam trenutno gredo. Uporabniki se lahko v realnem času pogovarjajo in odgovarjajo na posamezne misli drugih uporabnikov, delijo svoje slike z drugimi uporabniki, dostopajo do bloga z enega mesta in podobno. Vse to skupaj ustvarja celovito in pristno izkušnjo komunikacije.

»Jaiku je bil ustvarjen za mobilne uporabnike in počaščeni smo, da je WidSets omogočil živo in rastočo komunikacijo med ljudmi iz celega sveta,« je povedal Jyri Engeström, soustanovitelj
družbe Jaiku.

WidSets deluje na veliko različnih znamkah mobilnih telefonov in sicer na preko 300 mobilnih napravah. Uporabniki si program lahko naložijo s spletne strani www.widsets.com ali pa preko mobilnika s strani get.widsets.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki