marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMicrosoft ukinja aplikacijo Cortana za Android in iOS
16.04.2021

Microsoftovi aplikaciji Cortana za Android in iOS sta uradno prenehali delovati 31. marca 2021. Microsoftova glasovna pomočnica, alternativa Googlovemu Assistantu in Siri bo še naprej delovala v sistemu Windows 10.

slikaMediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone
14.04.2021

Novo poročilo DigiTimes razkriva, da je bil MediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone. Izjemna rast blagovne znamke je zasluga naraščajočih naročil ključnih OEM proizvajalcev, Huaweijeve prepovedi v ZDA in strateške napovedi družbe o novi liniji čipov Dimmensity z vgrajenimi modemi 5G.

slikaiPhone 13 Pro Max bo imel objektiv f/1.5
12.04.2021

Priznani analitik Ming-Chi Kuo je v pismu investitorjem razkril, da bo imel iPhone 13 Pro Max drugačno glavno kamero bolj kot drugi predstavniki serije 13. iPhone 13 Pro Max bo tako imel nekoliko svetlejšo lečo f/1.5, medtem ko bodo ostali za svoje glavne kamere imeli lečo f/1.6.

slikaHuawei z vodilnim položajem na trgu nosljivih naprav
08.04.2021

Z razcvetom trga nosljivih naprav si podjetje Huawei nenehno prizadeva zagotoviti dober tržni položaj, v letu 2020 pa je doseglo pomemben mejnik. Poleg najvišje 50,7-odstotne rasti prodaje nosljivih izdelkov na trgu, je podjetje z odprtjem laboratorija Huawei Health Lab nadalje investiralo v raziskave in razvoj.

slikaLG uradno oznanil konec mobilne divizije
06.04.2021

Kar se je govorilo že nekaj časa, je včeraj postalo uradno. LG je oznanil konec mobilne tekme in s tem izstop iz posla s pametnimi telefoni. LG bo svoj fokus in vire sedaj preusmeril na področje komponent električnih vozil, naprav IoT, pametnega doma, robotike, umetne inteligence in rešitev za podjetja.

članki

Jabra na našem trgu predstavlja Wave


03.01.2011
Objavil: Dare Gliha

Klasičen za-ušesni dizajn Bluetooth slušalk, ki je Jabri prinesel velik uspeh, je nazaj in boljši kot kadar koli z najnovejšo Bluetooth slušalko Jabra Wave. Jabra za-ušesne Bluetooth slušalke so bile vedno cenjene zaradi udobnega nošenja, Bluetooth slušalka Jabra Wave pa premakne standarde udobja še višje.

Narejena je iz mehkih, prožnih materialov, ki nudijo naraven občutek med nošenjem, medtem ko nova tehnologija baterije omogoča tanjši dizajn in manjšo težo slušalke, ki je bolje razporejena ter se tako enakomerno razporedi okoli ušesa. Jabra Wave vključuje nov koncept mikrofona, ki drastično zmanjša šume med pogovorom zaradi vetra. Mikrofon je zaščiten v ohišju z posebno oblikovanimi odprtinami, zasnovanimi tako, da ustvarjajo čim manjši upor in turbulenco, sam mikrofon pa je ovit v posebno peno. Kombinacija materialov, oblikovanja in tehnologije Digitalnega procesiranja zvoka (DSP) zagotavljajo odličen, čist zvok tudi v vetrovnih pogojih. Tehnologija Multiuse omogoča uporabo dveh naprav hkrati, glasovna opozorila pa bodo opozorila uporabnika o ključnih statusnih podatkih, kot je povezanost in o nizkem stanju baterije.

Jabra je v odziv na zahteve kupcev in uporabnikov ponovno obudila za-ušesni stil Bluetooth slušalk z najnovejšo slušalko Jabra Wave, ki je namenjena zahtevnejšim uporabnikom, ki iščejo udobno in zanesljivo slušalko za uporabo v različnih okoljih.

Jabra Wave prihaja v paketu z hišnim Micro USB polnilcem. Zmogljiva baterija zagotavlja čas pogovorov do 6 ur in čas pripravljenosti do 8 dni za ceno 64,99 evra.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki