marketing
več | arhivpoudarjeno.
slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

članki

Na izimobilu poteka prenosljivost številk brez težav


18.01.2006
Objavil: Thomas Bergant

Volja mobil d.d., ponudnik storitev predplačniške mobilne telefonije izimobil, sporoča, da poteka prenosljivost številk tako v omrežje izimobil kot iz njega brez vsakršnih tehničnih težav.

Naročnik ali predplačnik s prenosom številke v omrežje izimobil obdrži svojo staro številko, vključno s klicno številko omrežja, in tako postane uporabnik predplačniških mobilnih storitev izimobil.

Volja mobil poudarja, da uporabniki celoten proces prenosa številke uredijo prek interneta ali pošte, pomembno je le, da ne prekinejo obstoječega razmerja pred prenosom. Prekinitev uredi izimobil sočasno z vključitvijo v njegovo omrežje, saj drugače izbrana mobilna številka ni aktivna. »Medtem ko se nekateri drugi mobilni operaterji še vedno ukvarjajo s tehničnimi težavami prenosljivosti številk, pri Volja mobilu že omogočamo preprost prenos številk v obe smeri,« je povedala Metka Marinšek, direktorica Volja mobila.

Postopek prenosa številke je izjemno preprost. Uporabnik izpolni zahtevo za prenos številke, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih izimobila, na spletni strani www.izimobil.si ali pa jo naroči na telefonski številki 051 800 800. Ko Volja mobil prejme naročilo in potrebne dokumente, uredi celoten proces prenosa številke. Če je prenos številke v omrežje izimobil možen, uporabnik po pošti prejme iziprenos paket, ki stane 2.900 SIT. Paket vsebuje iziSIM kartico, ki je prednapolnjena s 1.000 SIT, izidopisnico za dodatnih 1.000 SIT ter izinavodila. Naročniku po uspešnem prenosu številke dotedanji operater izstavi račun za stroške prenosa, ki znašajo 2.500 SIT. Predplačnik pa mora imeti 2.500 SIT dobroimetja na računu, ki jih zadrži dotedanji operater, saj drugače prenos številke v novo omrežje ni možen.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki