marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Izimobil d.d. in Spar Slovenija d.o.o. sta sklenila dogovor o poslovnem sodelovanju


29.01.2007
Objavil: Dare Gliha

Izimobil d.d. in Spar Slovenija d.o.o. sta sklenila dogovor o poslovnem sodelovanju na področju predplačniške mobilne telefonije z namenom oblikovanja konkurenčnih in tržno zanimivih storitev, ekskluzivno za kupce v trgovinah družbe Spar Slovenija d.o.o.

Skupaj sta oblikovala »Spar izipaket«, ki predstavlja sinergijo trgovske dejavnosti in mobilne telefonije za obstoječe in nove iziuporabnike in kupce v trgovinah družbe Spar.

»Spar izipaket« prinaša enostavne, kakovostne in cenovno ugodne mobilne storitve izimobila in dodatne ugodnosti za Sparove zveste kupce.

Bistvena prednost »Spar izipaketa« je, da ob izpolnjenih pogojih povrne celotno vrednost nakupa paketa. Kupec namreč prejme 4,17 EUR (1.000 SIT) dobroimetja na svoj predplačniški iziračun ob aktivaciji iziSIM kartice, na podlagi vrnjene izidopisnice pa še dodatnih 8,35 EUR (2.000 SIT) - skupaj torej 12,52 EUR (ali 3.000 SIT). Cena paketa je 12,10 EUR (2.900 SIT).

Dodatna ugodnost, ki so jo pripravili za kupce »Spar izipaketa« je še kupon za 15% popust za enkraten nakup v Sparu.

Poleg »Spar izipaketa« bo v vseh trgovinah Spar in Interspar mogoče kupiti tudi »Spar izibone«, s katerimi bodo uporabniki polnili svoj predplačniški iziračun in ob vsaki polnitvi s »Spar izibonom« prejeli 10% večjo vrednost od nabavne. Če bodo torej kupili izibon za 10 EUR, bodo na iziračunu prejeli 11 EUR. »Spar iziboni« bodo na voljo tako uporabnikom Spar izipaketa, kot tudi vsem obstoječim iziuporabnikom, ki jih je že prek 35.000.

»Spar izipaket« in »Spar iziboni« bodo kupcem na blagajnah trgovin Spar in Interspar na voljo od 31.1.2007 dalje. Spar in izimobil bosta stranke sproti obveščala o dodatnih ugodnostih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki