marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Izimobil d.d. in Spar Slovenija d.o.o. sta sklenila dogovor o poslovnem sodelovanju


29.01.2007
Objavil: Dare Gliha

Izimobil d.d. in Spar Slovenija d.o.o. sta sklenila dogovor o poslovnem sodelovanju na področju predplačniške mobilne telefonije z namenom oblikovanja konkurenčnih in tržno zanimivih storitev, ekskluzivno za kupce v trgovinah družbe Spar Slovenija d.o.o.

Skupaj sta oblikovala »Spar izipaket«, ki predstavlja sinergijo trgovske dejavnosti in mobilne telefonije za obstoječe in nove iziuporabnike in kupce v trgovinah družbe Spar.

»Spar izipaket« prinaša enostavne, kakovostne in cenovno ugodne mobilne storitve izimobila in dodatne ugodnosti za Sparove zveste kupce.

Bistvena prednost »Spar izipaketa« je, da ob izpolnjenih pogojih povrne celotno vrednost nakupa paketa. Kupec namreč prejme 4,17 EUR (1.000 SIT) dobroimetja na svoj predplačniški iziračun ob aktivaciji iziSIM kartice, na podlagi vrnjene izidopisnice pa še dodatnih 8,35 EUR (2.000 SIT) - skupaj torej 12,52 EUR (ali 3.000 SIT). Cena paketa je 12,10 EUR (2.900 SIT).

Dodatna ugodnost, ki so jo pripravili za kupce »Spar izipaketa« je še kupon za 15% popust za enkraten nakup v Sparu.

Poleg »Spar izipaketa« bo v vseh trgovinah Spar in Interspar mogoče kupiti tudi »Spar izibone«, s katerimi bodo uporabniki polnili svoj predplačniški iziračun in ob vsaki polnitvi s »Spar izibonom« prejeli 10% večjo vrednost od nabavne. Če bodo torej kupili izibon za 10 EUR, bodo na iziračunu prejeli 11 EUR. »Spar iziboni« bodo na voljo tako uporabnikom Spar izipaketa, kot tudi vsem obstoječim iziuporabnikom, ki jih je že prek 35.000.

»Spar izipaket« in »Spar iziboni« bodo kupcem na blagajnah trgovin Spar in Interspar na voljo od 31.1.2007 dalje. Spar in izimobil bosta stranke sproti obveščala o dodatnih ugodnostih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki