marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

izimobil že 5. leto uspešen na trgu


18.11.2010
Objavil: Thomas Bergant

izimobil je z vstopom na trg prinesel enostavno, konkurenčno in korektno ponudbo, brez drobnega tiska, kar se je izkazalo za pravilno odločitev, saj mu trenutno zaupa že 55.000 uporabnikov, kar predstavlja 8,4 % odstotni delež predplačniškega trga. Njihovi produkti so danes dostopni na 4.500 prodajnih mestih v Sloveniji in tujini.

Meta Marinšek, predsednica uprave izimobila, je na novinarski konferenci povedala: "Gotovo se sprašujete, kakšen je dosežek, s katerim se postavljamo ob naši 5. obletnici. Največji uspeh je, da po petih letih še vedno SMO! Tukaj, z vami, še vedno rastoči in razvijajoči se mobilni operater. Smo drugačni, enostavni, neposredni, brez dlake na jeziku, zazrti v prihodnost in prepričani, da še nismo rekli zadnje besede. Naši načrti so pogumni - postati ne največji, ampak najenostavnejši in najbolj zaupanja vreden operater med uporabniki."

izimobil je kljub svoji nišni orientaciji z inovativnim pristopom in hitro odzivnostjo uspel k poglobljenemu sodelovanju pritegniti velike - SPAR, PETROL, 3DVA in od prihodnjega meseca dalje tudi MERCATOR. Z vsakim partnerjem posebej so uspeli doseči specifično sinergijo in na ta način zadovoljiti obojestranska pričakovanja. Zaupanje so uspeli razširiti tudi čez meje, saj so edini slovenski mobilni operater, ki prodaja kartice za polnjenje mobilnih računov na več kot 1.200 prodajnih mestih Tisaka Zagreb in Slobodne Dalmacije ter zagotavlja svojim uporabnikom pri gostovanju na Hrvaškem najnižje cene, izenačene z EU tarifo.

izimobil bo tudi v prihodnje svojim uporabnikom ponujal nove uporabne storitve. Pravkar so predstavili novo storitev - Prenos dobroimetja. Ta vsem uporabnikom izimobila omogoča, da s svojega mobilnega računa prenesejo dobroimetje na mobilni račun drugega uporabnika izimobila. Za polnitev mobilnega računa iziuporabniku ni več potrebno kupiti bona, temveč mobilni račun svojim otrokom, najbližjim ali zaposlenim napolni s prenosom sredstev v izbranem znesku s svojega na njegov mobilni račun€“ s poslanim brezplačnim SMS sporočilom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki