marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

IZI mobil se je predstavil trgu Bosne in Hercegovine


14.06.2012
Objavil: Dare Gliha

IZI mobil je uresničil svoje napovedi in se po skoraj sedmih letih uspešnega delovanja v Sloveniji in posebni ponudbi na Hrvaškem predstavil še trgu Bosne in Hercegovine ter postal prvi neodvisni virtualni operater v BiH.

Z vstopom na bosansko-hercegovski trg želijo nadaljevati s poslanstvom, ki so si ga zadali na slovenskem trgu in ga uspešno izpolnjujejo: enostavnost, transparentnost, cenovna ugodnost, kakovost in prilagojenost storitev uporabnikom mobilne telefonije.

Metka Marinšek, predsednica uprave IZI mobila v Sloveniji in direktorica IZI mobila v BiH pravi: »Naši cilji so jasni – zavzemamo se za povezovanje v regiji, saj to zagotavlja uporabnikom enakopravne možnosti. S prisotnostjo na tržiščih v regiji omogočamo enostavnejšo komunikacijo tesno povezanih uporabnikov. Za naše uporabnike tanjšamo meje.«

Tarifa »izi svi me časte« bo uporabnikom dodeljevala bonus za vse dohodne klice iz vseh mobilnih in stacionarnih omrežij v BiH. Pridobljen bonus bodo koristili za klice in SMS sporočila v vsa omrežja na področju BiH. Uporabniki bodo tako kot v Sloveniji imeli ugodno enotno tarifo za klice v vsa mobilna in stacionarna omrežja. Pripravljajo pa tudi novost – kmalu bodo slovenski uporabniki izimobila ugodneje klicali izimobilove uporabnike v BiH.

»Vstop na trg BiH nam bo prav gotovo prinesel še več izkušenj in porodil nove ideje, ki jih bomo v korist naših uporabnikov implementirali na celotnem področju delovanja, ki ga nameravamo razširiti v regiji«, je skrivnostno zaključila Marinškova.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki