marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Izdelki CalypsoCrystal osvajajo Rusijo


24.02.2012
Objavil: Dare Gliha

CalypsoCrystal je uspel s svojimi premijskimi dodatki za mobilne naprave napolniti trgovine širom Rusije. Z marcem bodo zahtevni ruski kupci okusili luksuzne slovenske ročno izdelane usnjene ovitke za mobilne naprave na policah trgovin največjih ruskih trgovcev.

Lanskemu podpisu pogodbe o sodelovanju z največjim ruskim distributerjem z luksuznimi dodatki za Applove naprave diHouse so namreč sledile prve pošiljke na ruski trg.

"CalypsoCrystal želi s tem poslom razširiti svoje poslovanje in utrditi položaj na zanimivem in obetavnem Ruskem trgu. Z ruskim partnerjem bomo lažje osvajali ruske kupce lačne luksuznih izdelkov," je ob tem dogodku povedal Matej Kurent, direktor in ustanovitelj CalypsoCrystal.

Doslej so v podjetju večino svojih izdelkov izvozili na ameriški trg. Velik delež pa prodajo tudi azijskim kupcem v Hong Kong, Singapur in v Malezijo.

Premijske izdelke podjetja CalypsoCrystal je mogoče kupiti prek njihove spletne trgovine in v številnih partnerskih trgovinah po svetu. V Londonskem Harrodsu in Wolf & Badgerju, Singapurskemu Vozaudiu, Korejskemu Aquaro, Nizozemskemu ivizu, na Kitajskem v Shenzhenu, v Franciji in drugod po svetu.

CalypsoCrystal je izdelovalec premijskih dodatkov za mobilne naprave. Znanim kristalnim polnilcem za iPhone, CrystalDock, so lansko leto dodali natančno izdelane ovitke za mobilnike CalypsoCase. Prav tako kot CrystalDock, je CalypsoCase previdno ročno izdelan iz najboljših materialov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki