marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

članki

Izdelki CalypsoCrystal osvajajo Rusijo


24.02.2012
Objavil: Dare Gliha

CalypsoCrystal je uspel s svojimi premijskimi dodatki za mobilne naprave napolniti trgovine širom Rusije. Z marcem bodo zahtevni ruski kupci okusili luksuzne slovenske ročno izdelane usnjene ovitke za mobilne naprave na policah trgovin največjih ruskih trgovcev.

Lanskemu podpisu pogodbe o sodelovanju z največjim ruskim distributerjem z luksuznimi dodatki za Applove naprave diHouse so namreč sledile prve pošiljke na ruski trg.

"CalypsoCrystal želi s tem poslom razširiti svoje poslovanje in utrditi položaj na zanimivem in obetavnem Ruskem trgu. Z ruskim partnerjem bomo lažje osvajali ruske kupce lačne luksuznih izdelkov," je ob tem dogodku povedal Matej Kurent, direktor in ustanovitelj CalypsoCrystal.

Doslej so v podjetju večino svojih izdelkov izvozili na ameriški trg. Velik delež pa prodajo tudi azijskim kupcem v Hong Kong, Singapur in v Malezijo.

Premijske izdelke podjetja CalypsoCrystal je mogoče kupiti prek njihove spletne trgovine in v številnih partnerskih trgovinah po svetu. V Londonskem Harrodsu in Wolf & Badgerju, Singapurskemu Vozaudiu, Korejskemu Aquaro, Nizozemskemu ivizu, na Kitajskem v Shenzhenu, v Franciji in drugod po svetu.

CalypsoCrystal je izdelovalec premijskih dodatkov za mobilne naprave. Znanim kristalnim polnilcem za iPhone, CrystalDock, so lansko leto dodali natančno izdelane ovitke za mobilnike CalypsoCase. Prav tako kot CrystalDock, je CalypsoCase previdno ročno izdelan iz najboljših materialov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki