marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Mnogo je dobrih … a le eden je naj …


20.11.2007
Objavil: Uredništvo

Že tretjič zapored na portalu mobile.si izbiramo "Mobilnik leta". Tudi tokrat bo z malce sreče vaše glasovanje nagrajeno z eno od mamljivih nagrad. Mišičnjak, atlet, gobezdač, veseljak, fotograf,… Kdo bo zmagal? O tem boste odločali vi, dragi obiskovalci na letošnjem izboru za "Najboljši mobilnik leta 2007 po izboru obiskovalcev mobile.si".

Število novih mobilnikov je tudi v letošnjem letu precejšnje – med samo tistimi, ki so bili v prodaji v Sloveniji, smo našteli preko 100 modelov. Ker bi bil celoten seznam predolg, smo v uredništvu naredili izbor tridesetih modelov in izmed teh boste Vi v enem mesecu izbrali mobilnik, ki bo dobil naziv "Najboljši mobilnik leta 2007 po izboru obiskovalcev mobile.si".

Da pa bo glasovanje bolj privlačno in vabljivo, smo skupaj s pokrovitelji pripravili nekaj nagrad in tako bomo po končanem glasovanju izžrebali osem srečnežev, ki bodo prejeli dokaj mamljive nagrade.

Nagrade in sponzorji so naslednji:

  • Si.mobil – Vodafone poklanja mobilnik Blackberry 8310 Curve
  • Teleray d.o.o., uvoznik in distributer za mobilnike Nokia poklanja model Nokia 6110 Navigator
  • Svema co., uradni zastopnik za Sony Ericsson, poklanja model Sony Ericsson K550i
  • Mobitel d.d., poklanja mobilni telefon Samsung SGH-Z560 in bluetooth slušalko Sony Ericsson HBH-PV705
  • Podjetje AGT Računalniki d.o.o. poklanja dlančnik z vgrajenim navigacijskim modulom ASUS MyPal A696
  • AimHigh plus d.o.o. poklanja dvema nagrajencema po eno bluetooth slušalko Plantronics Explorer 220

Ker so nagrade vsekakor mamljive, vas vabimo, da skrbno razmislite, kateri je vaš najmobilnik leta 2007 in samo njemu oddate svoj glas!

Vabljeni na glasovanje!

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki