marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Mnogo je dobrih … a le eden je naj …


20.11.2007
Objavil: Uredništvo

Že tretjič zapored na portalu mobile.si izbiramo "Mobilnik leta". Tudi tokrat bo z malce sreče vaše glasovanje nagrajeno z eno od mamljivih nagrad. Mišičnjak, atlet, gobezdač, veseljak, fotograf,… Kdo bo zmagal? O tem boste odločali vi, dragi obiskovalci na letošnjem izboru za "Najboljši mobilnik leta 2007 po izboru obiskovalcev mobile.si".

Število novih mobilnikov je tudi v letošnjem letu precejšnje – med samo tistimi, ki so bili v prodaji v Sloveniji, smo našteli preko 100 modelov. Ker bi bil celoten seznam predolg, smo v uredništvu naredili izbor tridesetih modelov in izmed teh boste Vi v enem mesecu izbrali mobilnik, ki bo dobil naziv "Najboljši mobilnik leta 2007 po izboru obiskovalcev mobile.si".

Da pa bo glasovanje bolj privlačno in vabljivo, smo skupaj s pokrovitelji pripravili nekaj nagrad in tako bomo po končanem glasovanju izžrebali osem srečnežev, ki bodo prejeli dokaj mamljive nagrade.

Nagrade in sponzorji so naslednji:

  • Si.mobil – Vodafone poklanja mobilnik Blackberry 8310 Curve
  • Teleray d.o.o., uvoznik in distributer za mobilnike Nokia poklanja model Nokia 6110 Navigator
  • Svema co., uradni zastopnik za Sony Ericsson, poklanja model Sony Ericsson K550i
  • Mobitel d.d., poklanja mobilni telefon Samsung SGH-Z560 in bluetooth slušalko Sony Ericsson HBH-PV705
  • Podjetje AGT Računalniki d.o.o. poklanja dlančnik z vgrajenim navigacijskim modulom ASUS MyPal A696
  • AimHigh plus d.o.o. poklanja dvema nagrajencema po eno bluetooth slušalko Plantronics Explorer 220

Ker so nagrade vsekakor mamljive, vas vabimo, da skrbno razmislite, kateri je vaš najmobilnik leta 2007 in samo njemu oddate svoj glas!

Vabljeni na glasovanje!

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki