marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Itak Plejs – novost, ki omogoča Itakovcem mobilnost vedno in povsod


10.06.2013
Objavil: Dare Gliha

Od danes dalje Telekom Slovenije vsem svojim Itak naročnikom tudi uradno omogoča uporabo nove napredne storitve Itak Plejs, ki na enem mestu združuje najnaprednejšo storitev spletne televizije, videa na zahtevo in internetne multimedijske shrambe. Do konca leta 2013 lahko Itakovci brezplačno uporabljajo paket S, ki vključuje 10 GB prostora ter dostop do Red Bull posnetkov in TV-sporeda.

Itak Plejs je mesto, kjer si lahko odslej Itak uporabniki pogledajo videoposnetke, filme, slike in druge dokumente, ki jih imajo shranjene v svojem multimedijskem oblaku, hkrati pregledujejo spored za 160 TV-programov in spremljajo prek 10 TV-programov v živo, ob tem pa so jim na voljo tudi adrenalinski posnetki Red Bull. Število programov se bo v prihodnje nenehno povečevalo. Vse navedene storitve so Itak uporabnikom dostopne vedno in povsod na računalniku, tablici ali mobitelu oziroma na katerikoli napravi z nameščeno Itak Plejs aplikacijo. Aplikacija je na voljo v spletnih trgovinah Google Play za mobilni sistem Android in App Store za naprave, ki jih podpira iOS.

Itak Plejs Itakovcem tudi omogoča, da lahko svoje videoposnetke, filme, slike in dokumente varno prenašajo med napravami kjerkoli in kadarkoli, pri tem pa nikoli ne izgubijo sledi za zadnjo verzijo datoteke. Za enostavno uporabo poskrbi pregleden in enostaven vmesnik v slovenskem jeziku, za še boljšo uporabniško izkušnjo pa storitev omogoča t. i. transcoding, kar pomeni, da se pri prenosu datotek različnih formatov predvajanje datoteke prilagodi napravi. Funkcionalnost Moj Plejs omogoča tudi deljenje datotek s prijatelji; je idealno orodje, ki uporabniku pomaga ustvarjati mrežo s sodelavci, sošolci, prijatelji in z znanci. Moj Plejs je primeren in priročen za skupinske projekte, izmenjavo fotografij in podobno. Povezavo do datotek se lahko deli po e-pošti ali objavi na Facebooku ali Twitterju. Mape in/ali datoteke lahko uporabnik deli tudi s prijatelji, ki niso uporabniki Itak Plejsa, in sicer z javno povezavo.

Itak Plejs uporabniki lahko tako vedno in povsod spremljajo naslednje TV-programe: SLO1, SLO2, Planet TV, POP TV, Kanal A, TV 3, MTV Music, Travel Channel, Poker Channel, Da Vinci Learning, Da Vinci U, Fashion TV, DocuBox, FightBox in FashionBox. Prav tako lahko dostopajo do TV-sporeda za 160 TV-programov in spremljajo adrenalinske posnetke Red Bull, ki prinašajo izbor najbolj vznemirljivih športnih dogodkov z vsega sveta. Itak in Red Bull tako Itakovcem omogočata nenehno akcijo in vpogled v zakulisje svetovnih športnih dogodkov.

Vsebina storitve Itak Plejs je odvisna od izbranega paketa. Itak Plejs si lahko naročnik dokupi k obstoječemu naročniškemu razmerju Itak kot dodatno storitev. Trenutno sta na voljo paketa Itak Plejs S in Itak Plejs M. Do konca leta 2013 je Itak naročnikom paket Itak Plejs S na voljo brezplačno. Itak Plejs S vključuje 10 GB prostora ter dostop do Red Bull posnetkov in TV-sporeda. Možnost spremljanja več kot 10 TV-programov v živo je vključena v paket M, za katerega do konca leta 2013 velja polovična redna cena, in sicer 2 EUR (z DDV) mesečno.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki