marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Posebna ugodnost za ITAK naročnike - nezgodno zavarovanje za 1,99 EUR


17.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav naročnikom paketa ITAK omogočil privlačno ponudbo nezgodnega zavarovanja. Mesečna premija znaša zgolj 1,99 EUR, naročnik pa jo poravna enostavno, s plačilom svojega mesečnega računa.

Mladi od 15. do izpolnjenega 31. leta so lahko odslej tudi nezgodno zavarovani za samo 1,99 EUR mesečne premije, ne glede na status. Izjemno privlačna ponudba za naročnike paketa ITAK je nastala v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav in vključuje zavarovanje za primer invalidnosti in smrti ter dnevno nadomestilo in nadomestilo za bolnišnični dan v Sloveniji in tujini.

Ugodnost nezgodnega zavarovanja po posebej privlačni ceni je namenjena ITAK naročnikom, le-ti pa strošek sklenjenega zavarovanja poravnajo enostavno, saj je prikazan na njihovem računu za storitve. Zavarovanje pod nespremenjenimi pogoji velja več let in ga ni treba obnavljati z vsakim pričetkom šolskega leta, saj je vezano na naročniško razmerje paketa ITAK.

Nezgodno zavarovanje v okviru Mobitelove ponudbe lahko uporabniki sklenejo pisno v najbližjem Mobitelovem centru ali pa izpolnijo pristopno izjavo, objavljeno na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si, in jo pošljejo po pošti na naslov Mobitel, d.d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, s pripisom >ITAK nezgodno zavarovanje<.

Mobitel svojim naročnikom v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav zagotavlja tudi brezplačno zavarovanje mobitelov v primeru kraje. Tako lahko vsi Mobitelovi naročniki na podlagi policijskega zapisnika uveljavljajo do 41,73 EUR popusta pri nakupu novega aparata iz Mobitelove ponudbe.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si, uporabniki pa lahko kadarkoli pokličejo tudi v center za pomoč naročnikom na brezplačno številko za klice v Mobitelovem omrežju 041 700 700.

Za pristopne izjave, prejete do 25. v mesecu, prične nezgodno zavarovanje veljati že s 1. dnem naslednjega meseca, uporabnik pa je o vklopu storitve obveščen prek sporočila SMS. Če je naročnik ITAK paketa mlajši od 18 let, potrebuje za sklenitev zavarovanja odobritev zakonitega zastopnika.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki