marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

Posebna ugodnost za ITAK naročnike - nezgodno zavarovanje za 1,99 EUR


17.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav naročnikom paketa ITAK omogočil privlačno ponudbo nezgodnega zavarovanja. Mesečna premija znaša zgolj 1,99 EUR, naročnik pa jo poravna enostavno, s plačilom svojega mesečnega računa.

Mladi od 15. do izpolnjenega 31. leta so lahko odslej tudi nezgodno zavarovani za samo 1,99 EUR mesečne premije, ne glede na status. Izjemno privlačna ponudba za naročnike paketa ITAK je nastala v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav in vključuje zavarovanje za primer invalidnosti in smrti ter dnevno nadomestilo in nadomestilo za bolnišnični dan v Sloveniji in tujini.

Ugodnost nezgodnega zavarovanja po posebej privlačni ceni je namenjena ITAK naročnikom, le-ti pa strošek sklenjenega zavarovanja poravnajo enostavno, saj je prikazan na njihovem računu za storitve. Zavarovanje pod nespremenjenimi pogoji velja več let in ga ni treba obnavljati z vsakim pričetkom šolskega leta, saj je vezano na naročniško razmerje paketa ITAK.

Nezgodno zavarovanje v okviru Mobitelove ponudbe lahko uporabniki sklenejo pisno v najbližjem Mobitelovem centru ali pa izpolnijo pristopno izjavo, objavljeno na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si, in jo pošljejo po pošti na naslov Mobitel, d.d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, s pripisom >ITAK nezgodno zavarovanje<.

Mobitel svojim naročnikom v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav zagotavlja tudi brezplačno zavarovanje mobitelov v primeru kraje. Tako lahko vsi Mobitelovi naročniki na podlagi policijskega zapisnika uveljavljajo do 41,73 EUR popusta pri nakupu novega aparata iz Mobitelove ponudbe.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si, uporabniki pa lahko kadarkoli pokličejo tudi v center za pomoč naročnikom na brezplačno številko za klice v Mobitelovem omrežju 041 700 700.

Za pristopne izjave, prejete do 25. v mesecu, prične nezgodno zavarovanje veljati že s 1. dnem naslednjega meseca, uporabnik pa je o vklopu storitve obveščen prek sporočila SMS. Če je naročnik ITAK paketa mlajši od 18 let, potrebuje za sklenitev zavarovanja odobritev zakonitega zastopnika.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki