marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

iRobot z nadgradnjo aplikacije Clean Map izboljšuje pametne domove


17.03.2017
Objavil: Dare Gliha

iRobot Corp., vodilna družba na področju potrošniških gospodinjskih robotov, je objavila nadgradnjo aplikacije iRobot HOME, ki bo povečala vrednost povezanih robotskih sesalnikov Roomba v pametnih domovih. Novo poročilo o očiščenih površinah Clean Map vsebuje zemljevid po koncu čiščenja, ki razkriva podrobne informacije o uspešnosti čiščenja, kot so najbolj umazani deli tal in skupna površina očiščenih tal.

»V družbi iRobot intenzivno iščemo rešitve za pametne domove, s katerimi bi izboljšali izkušnjo uporabnikov z našimi robotskimi sesalniki,« je povedal Colin Angle, generalni direktor iRobot. »Z najnovejšo nadgradnjo aplikacije iRobot HOME bo čiščenje s sesalnikom iRobot Roomba še bolj prijazno uporabniku, saj prinaša izboljšane zemljevide in koristna poročila po koncu čiščenja. To je vznemirljiv korak proti uresničitvi naše vizije o ekosistemu domačih robotov, ki povezano sodelujejo in ustvarjajo pameten dom.«

Serija robotskih sesalnikov iRobot Roomba 900 združuje prilagodljivo navigacijo in vizualno lokalizacijo ter med čiščenjem ustvari zemljevid prostorov. Uporabniki si zemljevid po koncu čiščenja lahko ogledajo v poročilu Clean Map v aplikaciji iRobot HOME. V poročilu je skupna površina očiščenih prostorov in čas, ki ga je sesalec serije Roomba® 900 za to porabil, podatki pa so shranjeni za kar 30 zadnjih čiščenj. Z uporabo patentirane funkcije Dirt Detect™, ki jo imajo zgolj robotski sesalniki Roomba, bodo uporabniki v poročilih Clean Map dobili informacije o tem, kje je sesalnik naletel na največ umazanije ter posledično več časa posvetil čiščenju tistih območij. Poročila Clean Map tako uporabnikom zagotavljajo, da je bilo čiščenje zares učinkovito opravljeno.

Poročila Clean Map najdemo v aplikaciji iRobot HOME v zavihku Zgodovina. Ko odpremo posamezen zemljevid, ga lahko upravljamo na zaslonu, povečamo in premikamo od sobe do sobe, da vidimo, kje se je vklopila funkcija zaznavanja umazanije Dirt Detect. Nadgradnja aplikacije iRobot HOME App vključuje tudi potisna sporočila, ki uporabnika obvestijo o trenutnem statusu čiščenja in kdaj je sesalnik končal z delom.

Aplikacija iRobot HOME je narejena za naprave z operacijskimi sistemi Android in iOS, z njo pa imajo uporabniki boljši nadzor nad upravljanjem svojih povezanih naprav iRobot, kot so robotski sesalniki serije Roomba 900 in robotski pomivalci Braava jet®, saj omogoča nastavitve čiščenja po želji in meri uporabnika, informacije o čiščenju, individualne nasvete za vzdrževanje ter neposredno povezavo s podporo uporabnikom.

Najnovejša nadgradnja aplikacije iRobot HOME App za sisteme iOS in Android je na voljo od 15. marca naprej v storitvah App Store in Google Play.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki