marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 Pro z rekordno oceno na vrh lestvice DxOMark
28.10.2020

DxOMark je objavil temeljit preizkus kamer pametnega telefona Huawei Mate 40 Pro, v katerem so mu dodelili kar 136 točk. S tem se je z naskokom zavihtel na prvo mesto enega najbolj verodostojnih spletnih portalov za testiranje fotografskih zmogljivosti pametnih telefonov, kar je dokaz, da je ta pametni telefon opremljen z najboljšimi kamerami na svetu.

slikaiPhone 12 in 12 Pro sta znotraj skorajda enaka
26.10.2020

Čeprav se je uradno lahko iPhona 12 in 12 Pro kupilo šele v petek, pa iz kitajske že prihajajo prve slike notranjosti. Pri AIO Technology so tako pokazali prvi video, kjer lahko vidimo, kako sta nova mobilnika narejena. Izkazalo se je, da sta praktično enaka.

TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

članki

iPhone za 1 euro pri nemškem T-Mobilu


26.06.2008
Objavil: Igor Prešeren

Nemški operater T-Mobile je sporočil, da bo prodajal novi Applov 3G iPhone tudi do tako nizke cene, kot je 1 euro. To je izjemno zmanjšanje cene v primerjavi s prvo verzijo, ki je ob začetku prodaje v mesecu novembru stala celih 399 eurov.

T-Mobile je sporočil, da bo 8 GB verzija stala od 1 eura do 169,95 eur, odvisno od paketa, ki si ga bo kupec izbral. Vezrija s 16 GB bo stala od 19,95 eura pa vse do 249,95 eura.

T-Mobile bo Applov ekskluzivni prodajalec, stranke pa bodo morale ob nakupu iPhona podpisati aneks za 2 leti vezave.

V ZDA je cena novega iPhona, ki ima 8 GB pomnilnika in deluje na hitrejših omrežjih, kot prejšnje verzije, 199 ameriških dolarjev pri ekskluzivnem operaterju AT&T, kar je precej manj kot so bili prvi iPhoni,ki so stali kar 399 ameriških dolarjev.

Že v začetku meseca, je predstavnik za stike z javnosjo pri T-Mobilu za dow Jones Newswires sporočil, da bo nova verzija precej cenejša, kot smo bili doslej navajeni. T-Mobile bo začel s prodajo 3G iPhona v Nemčiji 11. julija, sporočili pa so še, da bodo še isti dan začeli prodajati tudi v Avstriji in na Nizozemskem.

V začetku meseca so pri T-Mobile sporočili, da bodo ob koncu leta prodajali nove naprave tudi na Hrvaškem,v Češki,Poljski,Madžarski,Slovaški.

Direktor Deutsche Telekoma, pod katerega okrilje spada T-Mobile, Rene Oberman je povedal, da so pri T-Mobilu samo v Nemčiji od začetka prodaje novembra 2007 prodali že več kot 100.000 iPhonov. Uporabniki, ki pri T-Mobilu že imajo sedanjo verzijo iPhona, bodo lahko napravo nadgradili v novo 3G verzijo (točnih pogojev za zamenjavo še ni), je še sporočil dobavitelj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki