marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Sygic Mobile Maps Europe spet na voljo v iTunes trgovini


16.07.2009
Objavil: Thomas Bergant

Pred dobrimi dvemi tedni smo že pisali o navigacijski rešitvi za Apple iPhone z nameščeno različico programske opreme 3.0 z imenom [url=http://www.mobile.si/articles/iphone-sygic-mobile-maps-europe.html]Sygic Mobile Maps Europe[/url]. Nekaj dni po izidu je bil programski paket [url=http://www.mobile.si/articles/iphone-sygic-mobile-itunes-error.html]umaknjen iz Applove trgovine [/url] zaradi napake na strani ponudnika trgovine.

Sedaj so pri Applu odpravili napako, ki se je pojavila pri tistih, ki so takrat kupili Sygic Mobile Maps Europe in je programski paket spet na voljo vsem uporabnikom Applovega iPhone-a. Cena za programski paket je 79,99 € in vsebuje podrobne zemljevide za cestno navigacijo 41 evropskih držav.

Naj še enkrat na kratko opišemo glavne značilnosti tega programskega paketa:

Lastnosti in prednosti
• vključene so zadnje karte 41 evropskih držav
• jasen in enostaven grafični vmesnik
• tekoča animacija zemljevidov med navigiranjem
• hiter vnos ciljne destinacije
• hiter preračun poti
• takojšnje preračuvanje nove poti v primeru, da zaidete
• senzor za samodejno obračanje orientacije zaslona
• na voljo več kot 30 jezikov, med njimi tudi slovenščina
• samodejna vrnitev v aplikacijo po končanem telefonskem klicu
• intuitivna uporaba in enostavna personalizacija
• samodejni ali ročni preklop med dnevnim in nočnim načinom
• na voljo vse pomembnejše funkcije za varno navigacijo, kot je npr. "lane assistance", prikaz omejitve hitrosti, radarske točke, informacije in opozorila o prečkanju železniške proge in nevarnih odsekov
• predpregled načrtovane poti in seznama ukazov
• ogromno vnešenih zanimivosti (POI)
• izbira načina navigiranja za avtomobil ali kolo

Vsi zemljevidi so shranjeni v pomnilniku iPhone-a, tako da ni nobenih dodatnih skritih stroškov s prenosom podatkov preko mobilnega omrežja. Nakup programske rešitve Sygic Mobile vam omogoča neomjeno uproabo brez časovnih omejitev. Najnovejši zemljevidi so vključeni v ceno nakupa in tako ni dodatnih mesečnih stroškov.

Trenutno so na voljo trije paketi kartografije:

Sygic Mobile Maps Europe vsebuje kartografijo 41 evropskih držav: Albanija, Andora, Avstria, Belgija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Belorusija, Češka Republika, Črna gora, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Hrvaška, Madžarska, Irska, Italija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Latvija, Monako, Moldavija, Makedonija, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, San Marino, Srbija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Vatikan in Velika Britanija.

Sygic Mobile Maps Australia & New Zealand vsebuje kartografijo Avstralije in Nove Zelandije

Sygic Mobile Maps South East Asia, vsebuje kartigrafijo 4 držav: Indonezija, Malezija, Singapur, Tajska

Sygic Mobile Maps North America, vsebuje kartigrafijo 3 držav: Združenih držav, Kanade in Mehike

Programska oprema Sygic Mobile Maps 2009 EUROPE je na voljo tudi za druge operacijske sisteme na mobilniki: in sicer za Windows Mobile in Symbian platformo.

Sygic Mobile Maps Europe je na voljo preko iTunes store s klikom na naslednjo povezavo >> http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=306486840&mt=8

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki