marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Navigiranje z iPhone-om skozi Evropo s pomočjo Sygic Mobile


27.06.2009
Objavil: Thomas Bergant

Po tem, ko je prejšnji teden izšla verzija Sygic Mobile Maps 2009 za iPhone z zemljevidi južne in vzhodne Azije, Avstralije in Nove Zelandije, je sedaj na voljo tudi različica z zemljevidi Evrope. Pri Sygic-u pravijo, da se ne boste več izgubili v Evropi, pa ni važno, če se potepate po Londonu ali se peljete čez kakšen gorski prelaz v južni Avstriji.

Razlog za to je Sygic Mobile Maps, navigacijski program, ki ga lahko namestite na Apple iPhone z nameščeno, nedavno izdano različico operacijskega sistema iPhone OS 3.0. Navigacija je možna v 44 Evropskih državah, med katerimi je tudi Slovenija. Kakšna je pokritost, bomo lahko preverili, ko bomo sami preskusili navigacijsko rešitev Slovaškega izvora.

Sygic Mobile Maps Europe za Apple iPhone je na voljo preko Applove trgovine AppStore za ceno 79,99 €. Kartografija je Teleatlasova.

Lastnosti in prednosti
• vključene so zadnje karte 44 evropskih držav
• jasen in enostaven grafični vmesnik
• tekoča animacija zemljevidov med navigiranjem
• hiter vnos ciljne destinacije
• hiter preračun poti
• takojšnje preračuvanje nove poti v primeru, da zaidete
• senzor za samodejno obračanje orientacije zaslona
• na voljo več kot 30 jezikov, med njimi tudi slovenščina
• samodejna vrnitev v aplikacijo po končanem telefonskem klicu
• intuitivna uporaba in enostavna personalizacija
• samodejni ali ročni preklop med dnevnim in nočnim načinom
• na voljo vse pomembnejše funkcije za varno navigacijo, kot je npr. "lane assistance", prikaz omejitve hitrosti, radarske točke, informacije in opozorila o prečkanju železniške proge in nevarnih odsekov
• predpregled načrtovane poti in seznama ukazov
• ogromno vnešenih zanimivosti (POI)
• izbira načina navigiranja za avtomobil ali kolo

Vsi zemljevidi so shranjeni v pomnilniku iPhone-a, tako da ni nobenih dodatnih skritih stroškov s prenosom podatkov preko mobilnega omrežja. Nakup programske rešitve Sygic Mobile vam omogoča neomjeno uproabo brez časovnih omejitev. Najnovejši zemljevidi so vključeni v ceno nakupa in tako ni dodatnih mesečnih stroškov.

Trenutno so na voljo trije paketi kartografije:

Sygic Mobile Maps Europe vsebuje kartografijo 44 evropskih držav: Albanija, Andora, Avstria, Belgija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Belorusija, Češka Republika, Črna gora, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Madžarska, Irska, Italija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Latvija, Monako, Moldavija, Makedonija, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, San Marino, Srbija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Turčija, Ukrajina, Vatikan in Velika Britanija.

Sygic Mobile Maps Australia & New Zealand vsebuje kartografijo Avstralijr in Novr Zelandijr

Sygic Mobile Maps South East Asia, vsebuje kartigrafijo 4 držav: Indonezija, Malezija, Singapur, Tajska

Programska oprema Sygic Mobile Maps 2009 EUROPE je na voljo tudi za druge operacijske sisteme na mobilniki: in sicer za Windows Mobile in Symbian platformo.

Ni pa to edina možnost navigacije z novim iPhone OS 3.0. Pred nekaj dnevi je izšla tudi različica Navigon za Apple iPhone.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki