marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaRuben Lehmann prevzema mesto direktorja za Evropo v podjetju HMD Global
26.02.2020

Podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, je naznanilo, da je Ruben Lehmann prevzel mesto direktorja za evropski trg. Njegove ključne naloge, ki jih bo pod vodstvom generalnega direktorja Floriana Seiche opravljal v pisarni v Švici, bodo osredotočene na razvoj, prodajo in poslovanje znamke Nokia na evropskem trgu.

slikaHuawei z napravami naslednje generacije vstopa v obdobje omrežja 5G
24.02.2020

Podjetje Huawei Consumer BG je v Barceloni predstavilo vrsto novih izdelkov in strategij za omrežja 5G, ki prikazujejo vse zmogljivosti in celovitost Huaweievega ekosistema za vse primere rabe naprav in storitev.

slikaDanes bi se moral pričeti mobilni kongres MWC 2020
24.02.2020

Danes bi se v Barceloni moral pričeti mobilni kongres, ki pa je bil pred dobrimi štirinajstimi dnevi s strani organizatorja odpovedan. Popolna odpoved je bila pravzaprav logična poteza, saj so vsi večji proizvajalci kot za stavo odpovedovali sodelovanje. Razlog? Strah pred korona virusom, ki razsaja na Kitajskem.

slikaApple naj bi iPhone SE 2 predstavil 31. marca
21.02.2020

Zadnje čase se je pojavljalo vse več novic o novem najugodnejšem iPhonu SE2 oz. iPhonu 9. Predvidevalo se je, da ga bo Apple predstavil sredi marca, sedaj pa je prišla novica, da je dogodek prestavljen na zadnji dan marca.

slikaTelefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020
19.02.2020

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

članki

Se nam končno obeta iPhone SE2 oz. iPhone 9?

Deli z ostalimi

10.01.2020
Objavil: Dare Gliha

Applov iPhone SE je bil izredno priljubljen mobilnik, o njegovem nasledniku pa se že dolgo šušlja. Zdaj je zanesljivi Steve Hemmerstoffer oz. bolje poznan kot OnLeaks objavil podobe novega iPhona 9, kot naj bi se imenoval naslednik modela SE.

Naprava bo zgrajena okoli 4,7 palčnega zaslona, ki ga poznamo že iz leta 2016, na njem pa bo še vedno gumb s funkcijo Touch ID. Na zadnji strani je steklo, ki ima končno obliko podobno iPhonu 11 Pro, na vrhu pa štrli enojna kamera, LED bliskavica ter na sredini še Apple logo.

Domnevne dimenzije novega mobilnika naj bi bile 138,5 x 67,4 x 7,8 mm, kar je malenkost širše, kot iPhone 8. V notranjosti naj bi iPhone 9 imel procesor A13 Bionic, ki je luč sveta ugledal s serijo iPhonov 11, dodatno pa bo na voljo 3 GB pomnilnika RAM. Polnjenje bo še vedno potekalo preko lightning priključka, vseeno pa stekleno ozadje lahko namiguje tudi na opcijo brezžičnega polnjenja.

O datumu izzida je izredno težko govoriti, vseeno pa analitiki predvidevajo, da naj bi Apple novi mobilnik predstavil že prihodnji mesec, na voljo pa bi lahko bil v marcu, skupaj z novima iPadoma 11 in 12,9 Pro. Pojavila se je tudi že začetna cena. Za 64 GB različico bo potrebno odšteti 399 dolarjev.

Slike so prvi objavili pri iGeeksBlog ter so delo omenjenega Steva Hemmerstofferja oz. OnLeaks-a.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki