OnLeaks objavil podobe novega iPhona 9, kot naj bi se imenoval naslednik modela SE." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

članki

Se nam končno obeta iPhone SE2 oz. iPhone 9?


10.01.2020
Objavil: Dare Gliha

Applov iPhone SE je bil izredno priljubljen mobilnik, o njegovem nasledniku pa se že dolgo šušlja. Zdaj je zanesljivi Steve Hemmerstoffer oz. bolje poznan kot OnLeaks objavil podobe novega iPhona 9, kot naj bi se imenoval naslednik modela SE.

Naprava bo zgrajena okoli 4,7 palčnega zaslona, ki ga poznamo že iz leta 2016, na njem pa bo še vedno gumb s funkcijo Touch ID. Na zadnji strani je steklo, ki ima končno obliko podobno iPhonu 11 Pro, na vrhu pa štrli enojna kamera, LED bliskavica ter na sredini še Apple logo.

Domnevne dimenzije novega mobilnika naj bi bile 138,5 x 67,4 x 7,8 mm, kar je malenkost širše, kot iPhone 8. V notranjosti naj bi iPhone 9 imel procesor A13 Bionic, ki je luč sveta ugledal s serijo iPhonov 11, dodatno pa bo na voljo 3 GB pomnilnika RAM. Polnjenje bo še vedno potekalo preko lightning priključka, vseeno pa stekleno ozadje lahko namiguje tudi na opcijo brezžičnega polnjenja.

O datumu izzida je izredno težko govoriti, vseeno pa analitiki predvidevajo, da naj bi Apple novi mobilnik predstavil že prihodnji mesec, na voljo pa bi lahko bil v marcu, skupaj z novima iPadoma 11 in 12,9 Pro. Pojavila se je tudi že začetna cena. Za 64 GB različico bo potrebno odšteti 399 dolarjev.

Slike so prvi objavili pri iGeeksBlog ter so delo omenjenega Steva Hemmerstofferja oz. OnLeaks-a.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki