marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR napoveduje posodobitev operacijskega sistema
29.05.2023

HONOR je objavil razpored lansiranja operacijskega sistema MagicOS 7.1 za svoje naprave, s čimer še dodatno krepi svojo zavezanost zagotavljanju brezhibnih in inteligentnih izkušenj uporabnikom po vsem svetu. Najnovejši HONOR MagicOS 7.1 izboljšuje sodelovanje med sistemi, napravami in ekosistemi, uvaja nove funkcije in izboljšave, ki so osredotočene na uporabnika.

slikaKnox Matrix: 10 let varnosti Samsung Knox
27.05.2023

Varnostna platforma Samsung Knox podjetja Samsung je stara 10 let. Ime je dobila po enem od najbolj varovanih krajev na svetu in je bila prvič predstavljena na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC leta 2013.

slikaHuawei P60 Pro z najvišjo oceno v zgodovini lestvice DXOMARK
26.05.2023

Telefon Huawei P60 Pro je prejel najvišjo oceno v zgodovini lestvice DXOMARK, ki velja za avtoriteto na področju testiranja fotografske opreme. Ker so njihovi testi podprti z neštetimi meritvami in profesionalnimi metodami merjenja, jim zaupajo tako običajni uporabniki fotografske tehnike kot strokovnjaki.

slikaApple Watch Series 9 naj bi poganjal nov čip na osnovi A15
24.05.2023

Lani predstavljeno uro Apple Watch Series 8 je poganjal čip S8, ki je bil tako kot čip S7, ki je poganjal uro Watch Series 7, podoben čipu S6, ki je poganjal uro Series 6. Vendar bo po navedbah Marka Gurmana iz Bloomberga ura Watch Series 9, ki naj bi prišla čez nekaj mesecev, imela nov procesor in ne nekaj, kar bi bila predelana različica prejšnjega čipa.

članki

iPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017


19.01.2022
Objavil: Dare Gliha

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

To je v sedanjem mobilnem svetu zagotovo neprimerno, saj praktično vsi telefoni, vključno s cenovno ugodnimi, uporabljajo obliko, kjer je na sprednji strani zgolj zaslon, brez gumbov. Po drugi strani pa se zdi, da je kupcem iPhona SE vseeno, kako zastarelo je oblikovanje njihove naprave, dokler bo cena ostala ugodna. Da pa bi mobilnik šel vsaj malo v korak s časom, naj bi pri Applu tudi v SE model vgradili povezljivost 5G.

iPhone SE je Applov najmanj osvežen mobilnik, saj je cikel osvežitve zgolj dvoleten, še to pa je zgolj osvežitev nečesa, kar je že tako ali tako staro dve leti. Očitno pa kupcev jabolčne znamke to ne odvrača od nakupa.

Mimogrede, leta 2024 naj bi iPhone SE dobil obliko, ki bo spominjala na iPhone XR oz. iPhone 11, le da bo imel nekoliko manjši zaslon. Še vedno naj nebi dobil funkcije Face ID, bo pa domnevno opremljen s senzorjem Touch ID vgrajenim v gumb za vklop.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki