marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Mobitel Monitor - pregled porabe na iPhone


17.01.2009
Objavil: Thomas Bergant

V iTunes Store-u se je pojavil zanimiv programček za lastnike mobilnikov iPhone in iPhone 3G, ki v njih uporabljajo SIM kartico Mobitela. S pomočjo te aplikacije namreč lahko sproti preverjajo stanje na svojem računu. Uporabniki sistema MOBI lahko spremljajo svoje trenutno doborimetje na računu, naročniki pa lahko spremljajo trenutno porabo ali porabo zakupljenih količin. Aplikacijo lahko naložijo tudi lastniki iPod Touch, ker za pregled podatkov potrebujemo zgolj povezavo v internet, uporabniško ime in geslo, ki ga uproabljamo za dostop do Mobitelovih spletnih strani moj.mobitel.si ali www.planet.si.

Avtor programa je Jaka Jančar. Program pa si lahko namestite tako, da na iPhone-u (ali iPod Touch-u), na katerem imate nameščen firmware različice 2.x ali novejši, zaženete aplikacijo App Store ali pa na računalniku zaženite aplikacijo iTunes.

Povezava do programa v iTunes: http://itunes.apple.com

Avtorjeva spletna stran: http://jaka.kubje.org/wp/software/mobitel-monitor/

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki