marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Mobitel Monitor - pregled porabe na iPhone


17.01.2009
Objavil: Thomas Bergant

V iTunes Store-u se je pojavil zanimiv programček za lastnike mobilnikov iPhone in iPhone 3G, ki v njih uporabljajo SIM kartico Mobitela. S pomočjo te aplikacije namreč lahko sproti preverjajo stanje na svojem računu. Uporabniki sistema MOBI lahko spremljajo svoje trenutno doborimetje na računu, naročniki pa lahko spremljajo trenutno porabo ali porabo zakupljenih količin. Aplikacijo lahko naložijo tudi lastniki iPod Touch, ker za pregled podatkov potrebujemo zgolj povezavo v internet, uporabniško ime in geslo, ki ga uproabljamo za dostop do Mobitelovih spletnih strani moj.mobitel.si ali www.planet.si.

Avtor programa je Jaka Jančar. Program pa si lahko namestite tako, da na iPhone-u (ali iPod Touch-u), na katerem imate nameščen firmware različice 2.x ali novejši, zaženete aplikacijo App Store ali pa na računalniku zaženite aplikacijo iTunes.

Povezava do programa v iTunes: http://itunes.apple.com

Avtorjeva spletna stran: http://jaka.kubje.org/wp/software/mobitel-monitor/

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki