marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

iPhone je dolgočasen, Androidi zakomplicirani


19.12.2011
Objavil: Mitja Zupančič

"Microsoftova Windows Phone platforma je prava popestritev v trgu prenatrpanem z iPhone in Android mobilniki."

Le kdo je to dejal? Nihče drug, kot Niels Munksgaard, mož iz oddelka "Nokia Entertainment Global" in v intervjuju za Pocket-Lint dodal: "Opažamo, da je mladina vse bolj naveličana iPhone-ov. Vsi imajo iPhone. Na drugi strani jih je veliko nezadovoljnih s kompleksnostjo in varnostjo Androidov. Mladi uporabniki si želijo najboljše zadeve, želijo si nekaj novega. Tako se obračajo k Windows Phone platformi."

Munksgaard je še razložil Nokijino politiko, kjer uporabljajo drugačen pristop za razliko od ostalih, ki samo reciklirajo svoje izdelke. "Trg je izredno natrpan. Osebno se mi zdi kot morje "enakosti. Ko greš do kakšne trgovine z mobilniki, opaziš številne črne škatlice, kar je precej konfuzno do uporabnikov. Na trg si želimo poslati drugačne naprave in stortive."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki