marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEmbalažo Samsungovih naprav lahko preoblikujete v različne izdelke
23.06.2021

Ste vedeli, da se samo 17 % od letno zavrženih 50 milijonov ton elektronskih naprav reciklira? Preostalih 83 % ostane na odlagališčih ali, še huje, v morjih in oceanih. Napovedi so, da bo letna količina odvrženih elektronskih naprav do leta 2030 dosegla kar 74 milijonov na leto, kar je prisililo svetovne proizvajalce, da spremenijo proizvodne procese in zmanjšajo škodljive odpadke.

slikaHMD Global sodeluje z Nokio in CGI ter krepi zavezanost podjetniškemu trgu IoT
21.06.2021

HMD Global je predstavil dve strateški sodelovanji, ki bosta podkrepili rast in razvoj poslovne ponudbe interneta stvari, ki jo ponujajo podjetjem po vsem svetu. HMD Global bo sodeloval s priznanim finskim telekomunikacijskim infrastrukturnim podjetjem Nokia in globalnim svetovalnim podjetjem za informacijsko tehnologijo CGI.

slikaAndroid 12 beta je največkrat prenesena preizkusna različica v zgodovini
18.06.2021

Android 12 beta je "daleč najbolj prenesena / nameščena preizkusna različica doslej", je povedal Dave Burke, podpredsednik inženiringa za Android. Na žalost pa ob tem ni podal nobenih konkretnih številk, da bi jih lahko primerjali s prejšnjimi preizkusnimi različicami.

slikaNovi iPad mini bo pomanjšana različica iPada Air
16.06.2021

iPad mini je danes videti zastarel v primerjavi z najnovejšimi iPadi Air in iPadi Pro in tega se pri Applu dodobra zavedajo. Že neštetokrat smo slišali, da je na vrsti prenova najmanjšega tabličnega računalnika, sedaj pa novo poročilo poleg govoric pokaže tudi, kako bo izgledal novi iPad Mini.

slikaKitajske trgovine z aplikacijami odstranjujejo aplikacije za navidezne tipkovnice
14.06.2021

Kitajska si prizadeva za uveljavitev omejitve, katere vrste podatkov o uporabnikih lahko zbirajo mobilne aplikacije, posledično pa je to vplivalo že na več aplikacij. Po poročanju Reutersa sta Sogou in Iflytek virtualne tipkovnice že odstranila iz trgovin, kot sta Huawei AppGallery in App Store.

članki

Prve količine novega iPhona 5s – 25. oktobra v Ljubljani na voljo že minuto čez polnoč!


24.10.2013
Objavil: Thomas Bergant

Zaradi postopne dobave bo na voljo omejena prva količina novega modela kultnega telefona. iPhone 5s 16 GB (v temno sivi in srebrni barvi) bodo prvi lahko kupili kupci v Ljubljani v petek, 25. oktobra 2013, saj se bo prodajni center na Prešernovi ulici odprl že minuto čez polnoč in ostal odprt do razprodaje zalog iPhone 5s. Na prodajnem mestu bo na voljo tudi cenejša različica, iPhone 5c v modri in beli barvi.

iPhone 5s in 5c bosta 25. oktobra v svoji ponudbi imela tudi prodajni center na Glavnem trgu v Mariboru in prodajni center v Novem mestu. Vrata bosta odprla ob 6h in zaprla ob 20h.

»Si.mobil nadaljuje dolgoletno uspešno sodelovanje z Applom in tokrat bomo novo različico iPhona mesec dni po predstavitvi javnosti tudi mi ponudili slovenskim uporabnikom. Poleg tega smo poskrbeli za najpomembnejše: znova smo vse sile vpeli v pripravo ugodne ponudbe za naše zveste uporabnike ob misli, da jim zagotovimo najboljše storitve ter pozorno pomoč naših prodajalcev,« pravi Eva Aljančič, direktorica marketinga in prodaje pri Si.mobilu.

»Apple iPhone 5s ponovno premika meje najboljše uporabniške izkušnje, ko pride do pametnih telefonov. Napreden in oblikovno dovršen telefon odlikujejo izjemno hiter vmesnik, zaslon Retina, možnost odklepa telefona s prstnim odtisom, izboljšana kamera z 8 milijoni točk, podpora tehnologije LTE in popolnoma prenovljen iOS7,« je povedal Lan Orthaber, odgovoren za naprave pri Si.mobilu.

Tako iPhone 5c kot 5c bosta pri Si.mobilu na voljo že od 1 evra naprej.

Ker je povpraševanje veliko, Si.mobil največje oboževalce vabi, da pridejo po svoj telefon v zgodnjih večernih urah na prodajno mesto v Ljubljani oz. v zgodnjih jutranjih urah na prodajni mesti v Mariboru in Novem mestu. Po prodaji obstoječih količin bo Si.mobil na teh treh prodajnih mestih ponudil možnost rezervacije želenega modela telefona tudi prek spleta, medtem ko so rezervacije za ostala prodajna mesta na voljo že danes.

Več informacij o ponudbi na novi iPhone 5s in 5c strani.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki