marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

članki

iPhone 5 z večjim zaslonom?


28.02.2011
Objavil: Mitja Zupančič

O novem Applovem iPhone-u kroži presenetljivo malo novic in govoric, razen pričetka prihoda na prodajne police.

A kljub temu se šušlja o popolnoma novi obliki z novim A5 procesorjem in Qualcommovem naboru čipovja. Le-ta naj bi v eni napravi združil CDMA, GSM in UMTS.

Nekateri govorijo tudi o NFC integraciji z možnostjo univerzalne SIM kartice. Kaj pa zaslon? Kako se bo odrezal napram sedaj že kar malo majhnem na iPhone 4 in vse bolj zloglasnemu mini iPhonu, ki ga pri WallStreet Journalu in Bloombergu vztrajno "prodajajo?"

Če je za verjeti DigiTimesu in njihovim govoricam o "povečanju dobave komponent", bo naslednik iPhona 4 vseboval 4 palčni zaslon. Po nekem razmišljanju bi bil večji zaslon na zastavonoši iPhonov logična odločitev, vseeno pa se poraja dvom, ali pri Apple-u sploh želijo spreminjati zunanje mere svoje zastavonoše?

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki