marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsungov "prevajalnik v živo" zdaj deluje z aplikacijami drugih ponudnikov
26.07.2024

Samsung je pred kratkim napovedal, da bo funkcija "prevajalnik v živo" , ki je del sistema Galaxy AI, kmalu na voljo tudi za aplikacije drugih ponudnikov. To se je sedaj tudi zgodilo.

slikaTrg pametnih telefonov raste že tretje četrtletje zapored
24.07.2024

Najnovejše tržno poročilo družbe Canalys kaže, da je trg pametnih telefonov v drugem četrtletju leta 2024 dosegel že tretjo zaporedno medletno rast. Med aprilom in junijem je bilo dobavljenih 288 milijonov pametnih telefonov, kar je 12 % več kot lani.

slikaApple se po predstavitvi iPhona 16 pripravlja na obsežen cikel nadgradenj
22.07.2024

Investicijsko podjetje Wedbush je razkrilo, da Apple z novo linijo telefonov iPhone 16 pričakuje veliko rast prodaje. Analitiki napovedujejo " ogromno" povpraševanje in "obsežen cikel nadgradenj", ki ga bo poganjala umetna inteligenca (Apple Intelligence).

slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

članki

iPhone 17 Slim bo dražji od iPhona 17 Pro Max


29.05.2024
Objavil: Dare Gliha

Slišali smo že, da Apple prihodnje leto prenavlja svojo linijo iPhonov, opušča model Plus in namesto njega uvaja model Slim. Toda do zdaj smo mislili, da bo iPhone 17 Slim v podobnem položaju kot model Plus, le da bo tanjši.

Po navedbah najnovejših govoric pa temu ne bo tako. Namesto tega bo iPhone 17 Slim postal najprestižnejši v skupini in tako dražji celo od iPhona 17 Pro Max.

Zdi se, da Apple v teh dneh obožuje tankost, saj je nedavno izdal najtanjšo napravo, kar jih je kdajkoli izdelal, 13-palčni iPad Pro, zdaj pa očitno želi skrajšati tudi iPhone - in to, kot se za Apple spodobi, za višjo ceno.

Več virov naj bi iPhone 17 Slim opisalo kot preskok na ravni iPhona X v smislu oblikovalskega jezika za Apple, do leta 2025 pa bo zagotovo čas za svež videz. Pričakuje se, da bo „bistveno tanjši“ od vseh predhodnih iPhonov in da bo morda uporabljal aluminijasto ohišje.

Oblika še ni dokončno določena, Apple pa očitno še vedno preučuje več možnosti. Dinamični otok bo manjši, otok zadnje kamere pa se bo verjetno premaknil na sredino telefona. Velikost zaslona še ni jasna, čeprav so prejšnje govorice trdile, da bo zaslon telefona iPhone 17 Slim manjši od zaslona telefona iPhone 15 Plus.

Če se sprašujete, zakaj bo model Plus po letošnjem letu ukinjen, je to preprosto - prodajne številke. Novi iPhone Slim bi lahko namesto tega deloval kot model „halo“, ki bi pritegnil veliko več ljudi, kot bi jih lahko kdajkoli pritegnil model Plus.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki