marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

iPhone 15 Pro Max bo postavil novo merilo za tanke okvirje


24.03.2023
Objavil: Dare Gliha

Twitter uporabnik Ice Universe je objavil novičko, kjer poroča, da bo prihajajoči Apple iPhone 15 Pro Max imel najtanjši rob okoli okvirja, kar ga bo postavilo pred trenutnega rekorderja, mobilnik Xiaomi 13.

Črni rob okoli zaslona novega paradnega konja bo meril le 1,55 mm, kar je precej manj od 2,17 mm pri sedanjem iPhonu 14 Pro Max. Trenutni rekord drži Xiaomi 13 z debelino 1,81 mm. Za primerjavo, robovi Galaxyjev 22 in S23 znašajo približno 1,95 mm.

Stekla, ki bodo uporabljena pri zaslonih serije iPhone 15 so bila pred nekaj tedni prikazana na videoposnetku. Oseba, ki je ravnala s stekli je poročala, da so okvirji na modelih Pro tanjši od tistih na običajnih telefonih (vendar je to relativno, zato so morda tudi pri običajnih telefonih robovi tanjši).

Model Pro Max ne bo osamljen, saj CAD renderji prikazujejo tanjše okvirje tudi pri manjšem modelu iPhone 15 Pro. Oba telefona bosta uporabljala tako imenovano zasnovo "dinamičnega otoka".

Videli smo tudi že CAD renderje za modela iPhone 15 in 15 Plus. Tudi ta bosta prešla na zasnovo Dynamic Island, vendar bo ProMotion ostal ekskluziven za telefone Pro, kar pomeni, da bosta modela vanilla še vedno imela zaslone s frekvenco 60 Hz.

Prihaja pa v vse modele serije iPhone 15 ključna novost, to je priključek USB-C, s tem pa se poslavlja priključek Lightning.

Kliknite to povezavo za Twitter objavo uporabnika Ice Universe.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki