marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR v Parizu predstavil novo serijo HONOR 200
17.06.2024

HONOR je premierno za Evropo predstavil serijo HONOR 200 na ikoničnem pariškem mestu Hipódromo de París-Longchamp. Na dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 800 predstavnikov medijev in partnerjev iz vse Evrope, so gostje imeli priložnost iz prve roke preizkusiti zmogljivosti prek interaktivnih con doživetij in pop-up portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt.

slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

članki

iPhone 15 Pro Max bo postavil novo merilo za tanke okvirje


24.03.2023
Objavil: Dare Gliha

Twitter uporabnik Ice Universe je objavil novičko, kjer poroča, da bo prihajajoči Apple iPhone 15 Pro Max imel najtanjši rob okoli okvirja, kar ga bo postavilo pred trenutnega rekorderja, mobilnik Xiaomi 13.

Črni rob okoli zaslona novega paradnega konja bo meril le 1,55 mm, kar je precej manj od 2,17 mm pri sedanjem iPhonu 14 Pro Max. Trenutni rekord drži Xiaomi 13 z debelino 1,81 mm. Za primerjavo, robovi Galaxyjev 22 in S23 znašajo približno 1,95 mm.

Stekla, ki bodo uporabljena pri zaslonih serije iPhone 15 so bila pred nekaj tedni prikazana na videoposnetku. Oseba, ki je ravnala s stekli je poročala, da so okvirji na modelih Pro tanjši od tistih na običajnih telefonih (vendar je to relativno, zato so morda tudi pri običajnih telefonih robovi tanjši).

Model Pro Max ne bo osamljen, saj CAD renderji prikazujejo tanjše okvirje tudi pri manjšem modelu iPhone 15 Pro. Oba telefona bosta uporabljala tako imenovano zasnovo "dinamičnega otoka".

Videli smo tudi že CAD renderje za modela iPhone 15 in 15 Plus. Tudi ta bosta prešla na zasnovo Dynamic Island, vendar bo ProMotion ostal ekskluziven za telefone Pro, kar pomeni, da bosta modela vanilla še vedno imela zaslone s frekvenco 60 Hz.

Prihaja pa v vse modele serije iPhone 15 ključna novost, to je priključek USB-C, s tem pa se poslavlja priključek Lightning.

Kliknite to povezavo za Twitter objavo uporabnika Ice Universe.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki