marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

iPhone 15 Pro Max bo postavil novo merilo za tanke okvirje


24.03.2023
Objavil: Dare Gliha

Twitter uporabnik Ice Universe je objavil novičko, kjer poroča, da bo prihajajoči Apple iPhone 15 Pro Max imel najtanjši rob okoli okvirja, kar ga bo postavilo pred trenutnega rekorderja, mobilnik Xiaomi 13.

Črni rob okoli zaslona novega paradnega konja bo meril le 1,55 mm, kar je precej manj od 2,17 mm pri sedanjem iPhonu 14 Pro Max. Trenutni rekord drži Xiaomi 13 z debelino 1,81 mm. Za primerjavo, robovi Galaxyjev 22 in S23 znašajo približno 1,95 mm.

Stekla, ki bodo uporabljena pri zaslonih serije iPhone 15 so bila pred nekaj tedni prikazana na videoposnetku. Oseba, ki je ravnala s stekli je poročala, da so okvirji na modelih Pro tanjši od tistih na običajnih telefonih (vendar je to relativno, zato so morda tudi pri običajnih telefonih robovi tanjši).

Model Pro Max ne bo osamljen, saj CAD renderji prikazujejo tanjše okvirje tudi pri manjšem modelu iPhone 15 Pro. Oba telefona bosta uporabljala tako imenovano zasnovo "dinamičnega otoka".

Videli smo tudi že CAD renderje za modela iPhone 15 in 15 Plus. Tudi ta bosta prešla na zasnovo Dynamic Island, vendar bo ProMotion ostal ekskluziven za telefone Pro, kar pomeni, da bosta modela vanilla še vedno imela zaslone s frekvenco 60 Hz.

Prihaja pa v vse modele serije iPhone 15 ključna novost, to je priključek USB-C, s tem pa se poslavlja priključek Lightning.

Kliknite to povezavo za Twitter objavo uporabnika Ice Universe.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki