marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Podjetje IP Mobile Inc. objavilo bankrot


20.11.2007
Objavil: Dare Gliha

IP Mobile Inc, Tokijsko telefonsko združenje je vladi vrnilo svojo licenco za novo mobilno storitev in hkrati objavilo svoj bankrot.

Predsednik IP Mobile Itsuo Sugimura je posredoval dokument, v katerem je zahtevek za vrnitev licence ministrstvu za komunikacije in notranje zadeve, v njem pa tudi navedel, da podjetje zaradi pomanjkanja sredstev ne more več nadaljevati s projektom. Ministrstvo bo licenco prevzelo licenco do konca letošnjega leta.

Nenavadno je tudi to, da je telekomunikacijsko podjetje bankrotiralo že pred lansiranjem svojih storitev, dejansko so na dan bankrota imeli že kar 900 milijonov jenov dolga. Ministrstvo je licenco podjetju podelilo novembra 2005. IP Mobile je želel lansirati svoje storitve v roku dveh let, vendar zaradi pomanjkanja sredstev do tega ni prišlo.

Konec septembra podjetje ni več plačevalo svojih računov, zato se je večina zaposlenih takrat tudi odločila zapustiti podjetje. S tem se je pričel začetek konca za to telekomunukacijsko podjetje iz Tokia.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki