marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaRuben Lehmann prevzema mesto direktorja za Evropo v podjetju HMD Global
26.02.2020

Podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, je naznanilo, da je Ruben Lehmann prevzel mesto direktorja za evropski trg. Njegove ključne naloge, ki jih bo pod vodstvom generalnega direktorja Floriana Seiche opravljal v pisarni v Švici, bodo osredotočene na razvoj, prodajo in poslovanje znamke Nokia na evropskem trgu.

slikaHuawei z napravami naslednje generacije vstopa v obdobje omrežja 5G
24.02.2020

Podjetje Huawei Consumer BG je v Barceloni predstavilo vrsto novih izdelkov in strategij za omrežja 5G, ki prikazujejo vse zmogljivosti in celovitost Huaweievega ekosistema za vse primere rabe naprav in storitev.

slikaDanes bi se moral pričeti mobilni kongres MWC 2020
24.02.2020

Danes bi se v Barceloni moral pričeti mobilni kongres, ki pa je bil pred dobrimi štirinajstimi dnevi s strani organizatorja odpovedan. Popolna odpoved je bila pravzaprav logična poteza, saj so vsi večji proizvajalci kot za stavo odpovedovali sodelovanje. Razlog? Strah pred korona virusom, ki razsaja na Kitajskem.

slikaApple naj bi iPhone SE 2 predstavil 31. marca
21.02.2020

Zadnje čase se je pojavljalo vse več novic o novem najugodnejšem iPhonu SE2 oz. iPhonu 9. Predvidevalo se je, da ga bo Apple predstavil sredi marca, sedaj pa je prišla novica, da je dogodek prestavljen na zadnji dan marca.

slikaTelefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020
19.02.2020

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

članki

iOS 5.0.1 prinaša nove težave?

Deli z ostalimi

25.11.2011
Objavil: Dare Gliha

Apple je pred kratkim izdal popravek svojega iOS operacijskega sistema, ki naj bi izboljšal delovanje baterije. Vendar so njihovo podporo dobesedno zasuli jezni uporabniki, med katerimi so tudi tisti, ki do nadgradnje težav s trajanjem baterije niso imeli.

Kar nekaj uporabnikov navaja, da njihov iPhone po nadgradnji ne dosega navedenih podatkov o trajanju baterije, drugi pa sporočajo, da imajo sedaj težave, ki jih pred nadgradnjo niso imeli. »Pred nadgradnjo na iOS 5.0.1 nisem imel težav z baterijo na svojem iPhone-u 4S, vendar sem jo z nadgranjo očitno dobil,« je le eden izmed zapisov na Apple forumu.

iOS 5.0.1 je bil splavljen zaradi težav, ki so jih nekateri uporabniki imeli na različic iOS 5. Poleg tega ima nadgradnja še določene izboljšave za prvo generacijo iPad-a, ter hkrati odpravlja različne varnostne luknje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki