marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Funkcija Instant Slow-Mo iz serije Samsung Galaxy S24 se bo prenesla tudi na starejše naprave


28.02.2024
Objavil: Dare Gliha

Serija Samsung Galaxy S24 je opremljena s funkcijo Instant Slow-Mo, ki s pomočjo umetne inteligence običajen videoposnetek spremeni v posnetek s počasnim gibanjem in tako odpravi potrebo po snemanju videoposnetka v izvirnem načinu Slow-Mo. Moderator skupnosti Samsung Community je razkril, da bo Instant Slow-Mo prišel tudi na starejše Samsungove naprave.

Samsung bo funkcijo Instant Slow-Mo uvedel v osem naprav, vključno z Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ in Galaxy Tab S9 Ultra. Načeloma bodo naprave, ki jih poganjajo čipi Snapdragon 8 Gen 2 ali novejši, dobile funkcijo Instant Slow-Mo, saj se mora za videoposnetke 60FPS odzvati v 16,6 ms, kar zahteva zmogljiv grafični procesor.

V omenjene naprave prihaja tudi Samsungov novi urejevalnik videoposnetkov, ki podpira urejanje videoposnetkov z dodajanjem učinkov Instant Slow-Mo. Poleg tega je moderator napovedal, da bo Samsung izboljšal Instant Slow-Mo z dodajanjem podpore za 10-bitne videoposnetke, videoposnetke 480p in format datotek .mov.

Moderator ni navedel časovnega okvira za prihod funkcije Instant Slow-Mo v starejše naprave, vendar pričakujemo, da bo prišla s posodobitvijo One UI 6.1 za te telefone in tablične računalnike.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki