marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

članki

Inovativna ročna mobilna ura


27.08.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Vodilna kitajska družba Qiao Xing Mobile, ki operira svoje poslovanje preko podružnice CEC Telecom Co., Ltd. so predkratkim predstavili eno izmed najbolj inovativnih novosti v svoji zgodovini.

Ura pod imenom W100 se ponaša s sledečimi funkcijami:

 • 65k TFT LCD zaslon občutljiv na dotik. S tem postane mobilnik izjemno preprost za uporabo.
 • 1 GB razširljivega pomnilnika, multimedijske in povezovalne funkcije, kot je predvajanje MP3, Mpeg4 formatov, ima modrizob in večprostorske modrozobe slušalke.
 • Mobilnik ima 1.3 MP vgrajeno kamero.
 • Zanimivi barvni odtenki - mobilnik je na voljo v sedmih barvnih odtenkih, tako da bo po okusu večine uporabnikov.

  Mobilnik bo v trgovinah v sredini septembra. Prav tako namerava družba oglaševati izdelek preko televizije.

  Predsednik družbe Qiao Xing Mobile, Wu Zhi Yang: "Nad tem izdelkom smo zelo navdušeni. Predstavlja nam vrhunec večmesečnega trdega dela ter uspešno sodelovanje naših oddelkov za marketing in prodajo ter razvoj izdelkov. Po zaslugah edinstvenih funkcij W100 izdelka, mislim da ne bomo videli samo dobrega sprejema na trgu, temveč verjamemo, da nam bo pomagal izboljšati našo prepoznavnost na Kitajskem.
 • fotografije
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki