marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

Inovativna ročna mobilna ura


27.08.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Vodilna kitajska družba Qiao Xing Mobile, ki operira svoje poslovanje preko podružnice CEC Telecom Co., Ltd. so predkratkim predstavili eno izmed najbolj inovativnih novosti v svoji zgodovini.

Ura pod imenom W100 se ponaša s sledečimi funkcijami:

 • 65k TFT LCD zaslon občutljiv na dotik. S tem postane mobilnik izjemno preprost za uporabo.
 • 1 GB razširljivega pomnilnika, multimedijske in povezovalne funkcije, kot je predvajanje MP3, Mpeg4 formatov, ima modrizob in večprostorske modrozobe slušalke.
 • Mobilnik ima 1.3 MP vgrajeno kamero.
 • Zanimivi barvni odtenki - mobilnik je na voljo v sedmih barvnih odtenkih, tako da bo po okusu večine uporabnikov.

  Mobilnik bo v trgovinah v sredini septembra. Prav tako namerava družba oglaševati izdelek preko televizije.

  Predsednik družbe Qiao Xing Mobile, Wu Zhi Yang: "Nad tem izdelkom smo zelo navdušeni. Predstavlja nam vrhunec večmesečnega trdega dela ter uspešno sodelovanje naših oddelkov za marketing in prodajo ter razvoj izdelkov. Po zaslugah edinstvenih funkcij W100 izdelka, mislim da ne bomo videli samo dobrega sprejema na trgu, temveč verjamemo, da nam bo pomagal izboljšati našo prepoznavnost na Kitajskem.
 • fotografije
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki