marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Infinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo


20.03.2023
Objavil: Dare Gliha

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

260W standard prihaja le devet mesecev po tem, ko je Infinix predstavil 180W Thunder Charge. Nova tehnologija temelji na tej nadgradnji, saj nadgrajuje dvojno 8C baterijo z eno 12C baterijo z zasnovo vezja s 4 črpalkami, ki inteligentno prepozna zahteve po moči in dodeli potrebno število polnilnih črpalk.

Po uradnem sporočilu za javnost je učinkovitost polnjenja 98,5 %, testna baterija s 4 400 mAh pa je po 1 000 ciklih ohranila 90 % svoje začetne zmogljivosti. Polnilnik uporablja kombinacijo materiala GaN in infrastrukture vezja AHB z visoko gostoto moči, majhno velikostjo in varnim nadzorom polnjenja. Pomemben je tudi kabel, zato je Infinix razvil takega, ki lahko prenaša tok do 13 A, da zagotovi 260W polnjenje.

Pri 110W brezžičnem polnjenju se uporabljajo po meri izdelane majhne občutljive tuljave z različnimi arhitekturami - na istem prostoru je manj, a širše tuljave, kar zmanjša notranji upor in posledično zniža povečanje temperature telefona med polnjenjem. Na voljo je tudi po meri izdelan 110W polnilnik z dvojno zasnovo tuljav za navpično in vodoravno polnjenje. Postaja uporablja ventilator na dnu, ki izboljša odvajanje toplote.

Poleg očitnega žičnega in brezžičnega polnjenja standard podpira tudi povratno polnjenje, obvodno polnjenje in polnjenje z več protokoli. Združljiv je tudi z drugimi protokoli, vključno s protokolom Power Delivery 3.0.

Družba je potrdila, da bo nova tehnologija prišla s prihajajočim pametnim telefonom Infinix Note v letošnjem letu, zato bi jo morali kmalu videti v akciji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki