marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Infinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo


20.03.2023
Objavil: Dare Gliha

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

260W standard prihaja le devet mesecev po tem, ko je Infinix predstavil 180W Thunder Charge. Nova tehnologija temelji na tej nadgradnji, saj nadgrajuje dvojno 8C baterijo z eno 12C baterijo z zasnovo vezja s 4 črpalkami, ki inteligentno prepozna zahteve po moči in dodeli potrebno število polnilnih črpalk.

Po uradnem sporočilu za javnost je učinkovitost polnjenja 98,5 %, testna baterija s 4 400 mAh pa je po 1 000 ciklih ohranila 90 % svoje začetne zmogljivosti. Polnilnik uporablja kombinacijo materiala GaN in infrastrukture vezja AHB z visoko gostoto moči, majhno velikostjo in varnim nadzorom polnjenja. Pomemben je tudi kabel, zato je Infinix razvil takega, ki lahko prenaša tok do 13 A, da zagotovi 260W polnjenje.

Pri 110W brezžičnem polnjenju se uporabljajo po meri izdelane majhne občutljive tuljave z različnimi arhitekturami - na istem prostoru je manj, a širše tuljave, kar zmanjša notranji upor in posledično zniža povečanje temperature telefona med polnjenjem. Na voljo je tudi po meri izdelan 110W polnilnik z dvojno zasnovo tuljav za navpično in vodoravno polnjenje. Postaja uporablja ventilator na dnu, ki izboljša odvajanje toplote.

Poleg očitnega žičnega in brezžičnega polnjenja standard podpira tudi povratno polnjenje, obvodno polnjenje in polnjenje z več protokoli. Združljiv je tudi z drugimi protokoli, vključno s protokolom Power Delivery 3.0.

Družba je potrdila, da bo nova tehnologija prišla s prihajajočim pametnim telefonom Infinix Note v letošnjem letu, zato bi jo morali kmalu videti v akciji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki