marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

Infinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo


20.03.2023
Objavil: Dare Gliha

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

260W standard prihaja le devet mesecev po tem, ko je Infinix predstavil 180W Thunder Charge. Nova tehnologija temelji na tej nadgradnji, saj nadgrajuje dvojno 8C baterijo z eno 12C baterijo z zasnovo vezja s 4 črpalkami, ki inteligentno prepozna zahteve po moči in dodeli potrebno število polnilnih črpalk.

Po uradnem sporočilu za javnost je učinkovitost polnjenja 98,5 %, testna baterija s 4 400 mAh pa je po 1 000 ciklih ohranila 90 % svoje začetne zmogljivosti. Polnilnik uporablja kombinacijo materiala GaN in infrastrukture vezja AHB z visoko gostoto moči, majhno velikostjo in varnim nadzorom polnjenja. Pomemben je tudi kabel, zato je Infinix razvil takega, ki lahko prenaša tok do 13 A, da zagotovi 260W polnjenje.

Pri 110W brezžičnem polnjenju se uporabljajo po meri izdelane majhne občutljive tuljave z različnimi arhitekturami - na istem prostoru je manj, a širše tuljave, kar zmanjša notranji upor in posledično zniža povečanje temperature telefona med polnjenjem. Na voljo je tudi po meri izdelan 110W polnilnik z dvojno zasnovo tuljav za navpično in vodoravno polnjenje. Postaja uporablja ventilator na dnu, ki izboljša odvajanje toplote.

Poleg očitnega žičnega in brezžičnega polnjenja standard podpira tudi povratno polnjenje, obvodno polnjenje in polnjenje z več protokoli. Združljiv je tudi z drugimi protokoli, vključno s protokolom Power Delivery 3.0.

Družba je potrdila, da bo nova tehnologija prišla s prihajajočim pametnim telefonom Infinix Note v letošnjem letu, zato bi jo morali kmalu videti v akciji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki