marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR v Parizu predstavil novo serijo HONOR 200
17.06.2024

HONOR je premierno za Evropo predstavil serijo HONOR 200 na ikoničnem pariškem mestu Hipódromo de París-Longchamp. Na dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 800 predstavnikov medijev in partnerjev iz vse Evrope, so gostje imeli priložnost iz prve roke preizkusiti zmogljivosti prek interaktivnih con doživetij in pop-up portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt.

slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

članki

Integracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos


23.11.2022
Objavil: Dare Gliha

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

Za uporabo te funkcije bodo morali uporabniki prenesti aplikacijo iCloud za Windows, ki je prav tako na voljo v trgovini Microsoft Store, in se vanjo prijaviti. Nato boste morali izbrati sinhronizacijo fotografij, kar bo omogočilo njihovo prikazovanje v aplikaciji Fotografije.

Ta funkcija v bistvu prinaša celotno knjižnico iCloud Photos v računalnik. Naročniki te storitve bodo lahko v računalniku z operacijskim sistemom Windows 11 dostopali do svojih fotografij in videoposnetkov, zajetih in naloženih iz naprav iPhone, iPad in macOS.

Funkcija bo za vse uporabnike sistema Windows 11 razširjena do konca tega meseca. V operacijskem sistemu Windows 10, ki ima starejšo aplikacijo Fotografije, ta funkcija ni na voljo.

Apple je pred kratkim objavil aplikacijo Apple Music v trgovini Microsoft Store za Xbox. Podjetje bo to aplikacijo dalo na voljo tudi v operacijskem sistemu Windows, skupaj z novo aplikacijo za Apple TV. Te bodo predvidoma na voljo leta 2023.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki