marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNova posodobitev One UI 6.1 prinaša Galaxy AI v več naprav Galaxy
24.02.2024

Samsung je napovedal razpoložljivost funkcij Galaxy AI v več napravah Galaxy z novo posodobitvijo One UI 6.1, ki je namenjena nadaljnji demokratizaciji mobilne umetne inteligence. Posodobitev bo na voljo v serijah Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9 ter se bo začela uvajati konec marca.

slikaApple Watch Ultra z zaslonom microLED bo na voljo šele leta 2027
23.02.2024

O prihajajoči Applovi uri Watch Ultra z zaslonom microLED smo že veliko slišali, vendar vsako poročilo, ki se pojavi, kaže bolj pesimistično sliko. Najnovejša ocena prihaja iz korejskega portala The Elec in kaže, da bo Applova pametna ura višjega razreda s tehnologijo microLED prišla šele leta 2027.

slikaSpotify prvič presegel 600 milijonov aktivnih uporabnikov
21.02.2024

Podjetje Spotify je objavilo četrtletno poročilo in podatki so obetavni. V zadnjih treh mesecih je platforma za pretakanje povečala število aktivnih mesečnih uporabnikov (MAU) za 28 milijonov, s čimer je presegla svoja pričakovanja in dosegla 600 milijonov, kar je za švedsko podjetje nov rekord.

slikaXiaomi in Leica ustanavljata inštitut
20.02.2024

Ustanovitev inštituta Xiaomi x Leica Optical, katerega jedro so optične tehnologije, pomeni pomemben mejnik v industriji pametnih telefonov, saj bo združeval vrsto interdisciplinarnih znanosti, vključno z umetno inteligenco in fotografijo.

članki

Integracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos


23.11.2022
Objavil: Dare Gliha

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

Za uporabo te funkcije bodo morali uporabniki prenesti aplikacijo iCloud za Windows, ki je prav tako na voljo v trgovini Microsoft Store, in se vanjo prijaviti. Nato boste morali izbrati sinhronizacijo fotografij, kar bo omogočilo njihovo prikazovanje v aplikaciji Fotografije.

Ta funkcija v bistvu prinaša celotno knjižnico iCloud Photos v računalnik. Naročniki te storitve bodo lahko v računalniku z operacijskim sistemom Windows 11 dostopali do svojih fotografij in videoposnetkov, zajetih in naloženih iz naprav iPhone, iPad in macOS.

Funkcija bo za vse uporabnike sistema Windows 11 razširjena do konca tega meseca. V operacijskem sistemu Windows 10, ki ima starejšo aplikacijo Fotografije, ta funkcija ni na voljo.

Apple je pred kratkim objavil aplikacijo Apple Music v trgovini Microsoft Store za Xbox. Podjetje bo to aplikacijo dalo na voljo tudi v operacijskem sistemu Windows, skupaj z novo aplikacijo za Apple TV. Te bodo predvidoma na voljo leta 2023.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki