marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

Integracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos


23.11.2022
Objavil: Dare Gliha

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

Za uporabo te funkcije bodo morali uporabniki prenesti aplikacijo iCloud za Windows, ki je prav tako na voljo v trgovini Microsoft Store, in se vanjo prijaviti. Nato boste morali izbrati sinhronizacijo fotografij, kar bo omogočilo njihovo prikazovanje v aplikaciji Fotografije.

Ta funkcija v bistvu prinaša celotno knjižnico iCloud Photos v računalnik. Naročniki te storitve bodo lahko v računalniku z operacijskim sistemom Windows 11 dostopali do svojih fotografij in videoposnetkov, zajetih in naloženih iz naprav iPhone, iPad in macOS.

Funkcija bo za vse uporabnike sistema Windows 11 razširjena do konca tega meseca. V operacijskem sistemu Windows 10, ki ima starejšo aplikacijo Fotografije, ta funkcija ni na voljo.

Apple je pred kratkim objavil aplikacijo Apple Music v trgovini Microsoft Store za Xbox. Podjetje bo to aplikacijo dalo na voljo tudi v operacijskem sistemu Windows, skupaj z novo aplikacijo za Apple TV. Te bodo predvidoma na voljo leta 2023.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki