marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Ice Cream Sandwich in Jelly Bean že na četrtini vseh Android naprav


12.10.2012
Objavil: Janez Lukan

Številke so pokazale, da se na Android operacijskem sistemu, kljub prevladi različice Gingerbread, vztrajno širita tudi različici Ice Cream Sandwich in Jelly Bean. ICS je od prvega oktobra zavzel 23,7 % vseh Android naprav (septembra 20,8 %), medtem ko je razširjenost JB rahlo narasla na 1,8 %. Te številke naj bi se ta mesec še povečale, saj Samsung in HTC načrtujeta nadgradnjo svojih paradnih konjev na Jelly Bean.

Android pa je po hitrosti izdaj svojih novih različic proti Apple-u še vedno počasen. Da le omenimo, Apple je po izdaji različice operacijskega sistema iOS 6 dosegel nadgradnjo 15 % vseh svojih naprav v le 24 urah.

Razlog tiči v Google-u, saj ta svojih posodobitev ne predaja neposredno svojim uporabnikom, tako kot Apple, ampak imajo pred uradno izdajo nove različice veliko dela tudi proizvajalci telefonov in mobilni operaterji. Ti so navadno tudi krivi za velik časovni razmak med uradnim izidom nove različice in dejanskim časom, ko to različico prejme pametni telefon.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki