marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

Huaweiev pametni asistent osvojil nagrado Red Dot 2020


26.08.2020
Objavil: Dare Gliha

Huawei pametni asistent je prejel nagrado Red Dot. Huawei se je s tem uspehom uvrstil med letošnje zmagovalce izmed več tisoč prijavljenih podjetij, nagrada pa je potrditev njegovih prizadevanj za zagotavljanje pametnejše izkušnje rabe.

Pametni asistent domuje na najbolj levem zaslonu pametnih telefonov Huawei in omogoča hiter dostop do storitev in vsebin brez prenosa aplikacije. Uporabniki naprav Huawei in Honor ga preprosto zaženejo, ko povlečejo prst prek desnega roba proti sredini zaslona. Prinaša novo raven pametnejših zmogljivosti, saj jim pomaga najti informacije in storitve, ko jih potrebujejo. Od drugega četrtletja letošnjega leta pa je na voljo 210 milijonom uporabnikov v 170 državah sveta.

Z vidika zasnove Huaweiev asistent ponuja brezhibno pametno uporabniško izkušnjo, tako da z enim dotikom in na enem mestu zagotavlja storitve, kot so iskanje in odkrivanje, hiter dostop in priporočila za vsebine, ki bi vas morda zanimale. Ves čas pa se tudi uči in prilagaja vašim navadam, kar uporabniško izkušnjo naredi bolj optimalno in intuitivno.

Z njegovo pomočjo lahko brez težav iščete aplikacije, nastavitve in datoteke na svojem pametnem telefonu, medtem ko prikazuje vam prilagojene novice. Poglavitna značilnost Huaweievega asistenta pa so pametne kartice z obvestili in opomniki, ki si jih uporabnik lahko nastavi po svoji meri. S športno kartico boste na primer na tekočem z rezultati vaše najljubše športne ekipe, medtem ko vas bo kartica za potovanje v realnem času opozarjala na razmere na poti glede na vašo trenutno lokacijo.

Huawei bo tudi v prihodnje delal na zagotavljanju pametnejših storitev svojim uporabnikom in s tem izboljševal njihova življenja. Da bi dosegel zastavljeno, bo nadaljeval nenehno optimizacijo delovanja asistenta in na ta način nudil uporabniško izkušnjo podobno izkušnji sodelovanja z osebnim pomočnikom iz mesa in krvi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki