marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Huaweiev pametni asistent osvojil nagrado Red Dot 2020


26.08.2020
Objavil: Dare Gliha

Huawei pametni asistent je prejel nagrado Red Dot. Huawei se je s tem uspehom uvrstil med letošnje zmagovalce izmed več tisoč prijavljenih podjetij, nagrada pa je potrditev njegovih prizadevanj za zagotavljanje pametnejše izkušnje rabe.

Pametni asistent domuje na najbolj levem zaslonu pametnih telefonov Huawei in omogoča hiter dostop do storitev in vsebin brez prenosa aplikacije. Uporabniki naprav Huawei in Honor ga preprosto zaženejo, ko povlečejo prst prek desnega roba proti sredini zaslona. Prinaša novo raven pametnejših zmogljivosti, saj jim pomaga najti informacije in storitve, ko jih potrebujejo. Od drugega četrtletja letošnjega leta pa je na voljo 210 milijonom uporabnikov v 170 državah sveta.

Z vidika zasnove Huaweiev asistent ponuja brezhibno pametno uporabniško izkušnjo, tako da z enim dotikom in na enem mestu zagotavlja storitve, kot so iskanje in odkrivanje, hiter dostop in priporočila za vsebine, ki bi vas morda zanimale. Ves čas pa se tudi uči in prilagaja vašim navadam, kar uporabniško izkušnjo naredi bolj optimalno in intuitivno.

Z njegovo pomočjo lahko brez težav iščete aplikacije, nastavitve in datoteke na svojem pametnem telefonu, medtem ko prikazuje vam prilagojene novice. Poglavitna značilnost Huaweievega asistenta pa so pametne kartice z obvestili in opomniki, ki si jih uporabnik lahko nastavi po svoji meri. S športno kartico boste na primer na tekočem z rezultati vaše najljubše športne ekipe, medtem ko vas bo kartica za potovanje v realnem času opozarjala na razmere na poti glede na vašo trenutno lokacijo.

Huawei bo tudi v prihodnje delal na zagotavljanju pametnejših storitev svojim uporabnikom in s tem izboljševal njihova življenja. Da bi dosegel zastavljeno, bo nadaljeval nenehno optimizacijo delovanja asistenta in na ta način nudil uporabniško izkušnjo podobno izkušnji sodelovanja z osebnim pomočnikom iz mesa in krvi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki