marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMicrosoft ukinja aplikacijo Cortana za Android in iOS
16.04.2021

Microsoftovi aplikaciji Cortana za Android in iOS sta uradno prenehali delovati 31. marca 2021. Microsoftova glasovna pomočnica, alternativa Googlovemu Assistantu in Siri bo še naprej delovala v sistemu Windows 10.

slikaMediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone
14.04.2021

Novo poročilo DigiTimes razkriva, da je bil MediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone. Izjemna rast blagovne znamke je zasluga naraščajočih naročil ključnih OEM proizvajalcev, Huaweijeve prepovedi v ZDA in strateške napovedi družbe o novi liniji čipov Dimmensity z vgrajenimi modemi 5G.

slikaiPhone 13 Pro Max bo imel objektiv f/1.5
12.04.2021

Priznani analitik Ming-Chi Kuo je v pismu investitorjem razkril, da bo imel iPhone 13 Pro Max drugačno glavno kamero bolj kot drugi predstavniki serije 13. iPhone 13 Pro Max bo tako imel nekoliko svetlejšo lečo f/1.5, medtem ko bodo ostali za svoje glavne kamere imeli lečo f/1.6.

slikaHuawei z vodilnim položajem na trgu nosljivih naprav
08.04.2021

Z razcvetom trga nosljivih naprav si podjetje Huawei nenehno prizadeva zagotoviti dober tržni položaj, v letu 2020 pa je doseglo pomemben mejnik. Poleg najvišje 50,7-odstotne rasti prodaje nosljivih izdelkov na trgu, je podjetje z odprtjem laboratorija Huawei Health Lab nadalje investiralo v raziskave in razvoj.

slikaLG uradno oznanil konec mobilne divizije
06.04.2021

Kar se je govorilo že nekaj časa, je včeraj postalo uradno. LG je oznanil konec mobilne tekme in s tem izstop iz posla s pametnimi telefoni. LG bo svoj fokus in vire sedaj preusmeril na področje komponent električnih vozil, naprav IoT, pametnega doma, robotike, umetne inteligence in rešitev za podjetja.

članki

Huawei z največjim tržnim deležem pametnih zapestnih naprav


12.03.2021
Objavil: Dare Gliha

Že odkar so začeli z izdelovanjem pametnih nosljivih naprav, pri Huaweiju zasledujejo filozofijo inovativnosti za uporabnike. Na podlagi strokovnega znanja o delovanju baterij ter nenehnega razvoja tehnologij spremljanja telesne dejavnosti in zdravja, je Huawei predstavil vrsto uspešnih nosljivih naprav.

Ta prizadevanja so se obrestovala, saj je po podatkih poročila IDC 2020 za drugo četrtletje Huawei zasedel najvišje mesto po tržnem deležu v segmentu pametnih zapestnih naprav, kar je izjemen dosežek za podjetje. Huawei je tako postal eno od vodilnih podjetij tudi na področju pametnih nosljivih naprav.

Huawei je pametne ure označil z imenom serije avtomobilov GT zaradi njihove dokazane vzdržljivosti in tehnološke odličnosti. Od prvega modela naprej je namreč poudarek na vzdržljivosti baterije, ki ji med baterijami ostalih izdelovalcev ni para. Pomembna lastnost, ki skupaj z natančnimi tipali za beleženje telesnih znakov in dejavnosti pomaga uporabnikom učinkoviteje upravljati z zdravjem in vadbami.

Huawei ima raziskovalne inštitute po vsem svetu. Več kot deset njih se ukvarja z razvojem pametnih nosljivih naprav. Zaradi tega lahko vanje vključi najnovejše tehnološke inovacije in obenem izkorišča prisotnost na globalnih trgih za izboljšanje uporabniške izkušnje. Uspeh njihovih izdelkov zato ni naključje, temveč rezultat večletnega nabiranja tehnološkega znanja in izkušenj ter vloženih naporov.

S širokim naborom modelov družina nosljivih naprav Huawei Watch GT zadovolji potrebe različnih uporabnikov in omogoča, da vsakdo najde napravo, ki mu najbolj ustreza. A obenem nudijo celovito spremljanje dejavnosti in zdravja, kar je njihovo najbolj pomembno poslanstvo. Vse tudi poosebljajo vizijo podjetja oziroma željo, da uporabniku lahko vedno ponudijo najboljšo možno tehnologijo v oblikovno sodobnem ohišju.

Pametne ure Huawei omogočajo tudi hitro in preprosto povezavo z vsakim pametnim telefonom na katerem tečeta operacijska sistema iOS ali Android.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki