marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Huawei za Watch GT 3 Pro prejel nagrado EISA


25.08.2022
Objavil: Dare Gliha

Huawei je za pametno uro Watch GT 3 Pro prejelo nagrado evropskega združenja strokovnjakov za zvok in sliko (EISA). Združenje, v katerem je 60 uglednih specializiranih revij za zabavno elektroniko, spletnih portalov in novinarjev, je na podlagi neodvisnih tehničnih pregledov Huawei Watch GT 3 Pro imenovalo za najboljšo pametno uro v 2022-2023.

Nagrada, ki jo je podjetje Huawei v tej kategoriji prejelo že tretje leto zapored, se pridružuje prestižnim industrijskim nagradam portalov Android Headlines, Tech Advisor in PhoneArena.

Ocenjevalci združenja EISA so Huawei Watch GT 3 Pro označili kot najbolj uglajeno in izpopolnjeno pametno uro Huaweia do zdaj. Obenem so pohvalili njeno klasično in prestižno ohišje iz kombinacije titana, keramike in safirnega stekla, jasen in barvni zaslon AMOLED, napredni operacijski sistem, obilje aplikacij in funkcij, spremljanje kisika v krvi, merjenje ravni stresa, vodotesnost in izjemno življenjsko dobo baterije.
Huawei Watch GT 3 Pro je najnovejša nosljiva naprava serije Huawei Watch GT, ki združuje vrhunsko izdelavo z vrhunsko estetiko, ter želi uporabnikom omogočiti, da zdravje in telesno pripravljenost dvignejo na novo raven, oziroma celo »navzdol«, po zaslugi vodotesnosti 5 ATM in funkcije spremljanja potapljanja do globine 30 metrov. Nova pametna ura v večji različici iz titana ali manjši keramični je ultimativna vadbena spremljevalka, ki ponazarja prednosti Huaweieve brezhibne z umetno inteligenco podprte strategije »1+8+N«.

Z daljšo življenjsko dobo baterije in 30 odstotkov hitrejšim polnjenjem v primerjavi s prejšnjimi generacijami, Huawei Watch GT 3 Pro ponuja vrsto specializiranih funkcij sledenja in beleženja, ki uporabnikom pomagajo spremeniti življenjske navade. Med slednje sodi več kot 100 vadbenih načinov, merjenje elektrokardiograma (funkcija je omejene na nekatere države), pametni način spremljanja srčnega utripa in tehnologija analize kakovosti spanje Huawei TruSleep 2.0. Deluje v povezavi s pametnimi telefoni Huawei in telefoni drugih proizvajalcev s sistemom Android ali iOS.

»V Huaweiu smo izjemno počaščeni, da smo prejeli priznanje EISA Best Smartwatch 2022-2023 za pametno uro Huawei Watch GT 3 Pro. Še posebej nas veseli, da smo nagrado prejeli že tretje leto zapored, kar kaže na izrednost naših pametnih nosljivih naprav,« je podelitev komentiral Kevin Ho, operativni direktor podjetja Huawei Consumer BG. »Huawei se je že pred leti zavezal, da bo uporabljal tehnologije za izboljšanje in poenostavljanje življenja, kar našim uporabnikom omogoča doseganje osebnih in poklicnih ciljev. Pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro je s celovitim naborom funkcij za spremljanje zdravja in telesne pripravljenosti popoln primer, kako nam tehnologija lahko pomaga, da postanemo boljši in srečnejši.«

Združenje EISA, v katerem so zbrani specializirani mediji iz 30 držav, izdelke ocenjujejo v šestih kategorijah: fotografija, mobilne naprave, Hi-Fi, zvočne naprave za domači kino, video naprave za domači kino in naprave v avtomobilih. Člani združenja vsako leto predlagajo izdelke, za katere so prepričani, da izstopajo. Nominacije so nato predstavljene na skupščini EISA, kjer opravijo poglobljen posvet in izberejo zmagovalce kategorij.

Prestižna nagrada, ki jo je Huawei za svoje pametne ure prejel že tretje leto zapored, tako dopolnjuje veličasten seznam nagrad in priznanj, ki so bile podeljene pametni uri Huawei Watch GT 3 Pro. Android Headlines jo je označil kot privlačno ponudbo s pomembno izboljšano programsko opremo, odličnim zaslonom in vrhunsko kakovostjo izdelave. PhoneArena je medtem izpostavila delovanje možnosti vmesnika Bluetooth v sistemu HarmonyOS, vadbeni način potapljanja in zmogljivosti brezžičnega polnjenja. Podobno so jo na Tech Advisor opisali kot uro, ki izstopa v kategoriji nosljivih naprav in jo pohvalili zaradi privlačnega vrhunskega oblikovanja ter nabora bogatih in raznovrstnih funkcij.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki