marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaGalaxy Watch5 serija pametnih ur nepogrešljiv spremljevalec pri vseh adrenalinskih podvigih
28.09.2022

Pametne ure Galaxy Watch5 serije prinašajo veliko novosti. Odlikuje jih podrobno spremljanje spanja, prilagojen dizajn in povečana vzdržljivost. Te nove naprave so zaveza uporabnikom, da lahko dosežejo zastavljene cilje in mejnike. Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro sta tu, da jim pri tem pomagata.

slikaHONOR v prihodnost z "zelenimi" dejanji
03.10.2022

Podjetje HONOR si prizadeva za boljši in čistejši svet, zato v tej smeri že deluje na različnih področjih za zaščito okolja, hkrati pa upošteva želje svojih uporabnikov, da njihove naprave ne onesnažujejo okolja in človekovega zdravja.

slikaMotorola pred novo sezono lige NBA sklenila partnerstvo s Chicago Bulls
30.09.2022

Motorola in ekipa lige NBA Chicago Bulls sta napovedali večletno partnerstvo, ki se bo začelo v sezoni 2022-23. Na uradnih dresih ekipe bo kot našitek na dresu uporabljen ikonični logotip Motorole z netopirskimi krili.

slika27. NT konferenca o zeleni in digitalni preobrazbi
28.09.2022

V Portorožu je med 26. in 28. septembrom potekala že 27. NT konferenca, največja slovenska poslovno-tehnološka prireditev, ki je letos v središče postavila okrevanje gospodarstev in trajnostno rast v zaostrenih geopolitičnih in ekonomskih razmerah, prepletanje tehnologije in družbe, vključno s še posebej aktualno temo kibernetske varnosti, ter priložnosti digitalne in zelene preobrazbe doma in po svetu.

slikaSnapdragon 8 Gen 2 naj bi imel tudi visokofrekvenčno različico
28.09.2022

Skorajda je že čas za napoved naslednjega Qualcommovega paradnega čipa, zato je razumljivo, da se govorice začenjajo pojavljati vse pogosteje. Najnovejša prihaja iz Weibo kanala Digital Chat Station in napoveduje, da bi Qualcomm lahko predstavil dve ločeni različici prihajajočega Snapdragona 8 Gen 2.

slikaXiaomi uvrščen na lestvico najbolj inovativnih podjetij leta
26.09.2022

Boston Consulting Group (BCG) je Xiaomi uvrstil na seznam »50 najbolj inovativnih podjetij leta 2022«. Gre za priznanje Xiaomijevi zavezanosti k razvoju tehnoloških inovacij ter krepitvi raziskovalnih in razvojnih zmogljivosti podjetja.

članki

Huawei vstopa v poslovno okolje


14.05.2022
Objavil: Dare Gliha

Izvršni direktor podjetja Huawei Richard Yu je napovedal podporo rešitvam za pisarniška okolja, ki brezhibno delujejo s širokim naborom pametnih naprav, vključno s prenosnimi, namiznimi in tabličnimi računalniki, monitorji in nosljivimi napravami. Obravnavale bodo ključna področja, kot so javna uprava, izobraževanje, proizvodnja, promet, finance in energija.

Celoviti izdelki osredotočeni na podjetja

Zaradi spreminjajočih podjetniških zahtev in razmer na trgu, potreba po prilagodljivosti še nikdar ni bila večja. Pametna oprema in delovna mesta zato začenjajo nadomeščati tradicionalne pisarniške rešitve. Želja po vse bolj impresivnih zmogljivostih in nadzorom nad stroški se počasi umika vsestranskosti in uporabniški izkušnji. V podjetju Huawei Consumer BG bodo pisarniški in poslovni uporabi namenjene rešitve obogatili s pametnimi in inovativnimi zmogljivostmi, pri čemer nameravajo kot odskočno desko izkoristiti uspeh na področju naprav in storitev za končne uporabnike. Napovedane bodo še vedno izpolnjevale zahteve glede zmogljivosti in stroškovne učinkovitosti, a hkrati nudile boljšo in pametnejšo uporabniško izkušnjo ter na ta način postale temelj digitalne preobrazbe.

Kot nov ponudnik na trgu rešitev za podjetja, Huawei prinaša vizijo in zasnovo, ki obeta revolucijo. Podjetje namreč verjame, da vstopamo v obdobje prevlade poslovnih storitev v oblaku in uporabo umetne inteligence. Prepričani so, da lahko izkoristijo znanje in izkušnje, pridobljene na področju pametnih naprav za končne uporabnike, ter oblikujejo inovacijo in nove vrednosti s ciljem izdelati visokokakovostne, pametne in zanesljive platforme za uporabnike v javni upravi in velikih podjetjih. V središču tega bodo seveda poslovne družine naprav, vključno s prenosnimi računalniki MateBook B, namiznimi MateStation B, monitorji Display B, tabličnimi računalniki MatePad C, tiskalniki in nosljivimi napravami.

Strogi standardi, varnost podatkov in zaščitni ukrepi na več ravneh

Huawei bo zagotavljal kakovost izdelkov, varnost podatkov in zagotavljanje podpore v celotnem življenjskem ciklu, da bi izpolnil stroge potrebe poslovnih uporabnikov.
Naprave za poslovno uporabo bodo podvržene nizom strogih testov zagotavljanja kakovosti. Poslovni namizni računalniki morajo na primer med drugim prestati preizkus v okolju s koncentracijo škodljivih snovi v zraku, tudi z visoko koncentracijo kisline ter odpornosti na vibracije, nizek zračni pritisk, nizke in visoke temperature, udarce, plesen, neposredne sončne žarke in puščavski pesek. Uporabljeni so izključno izbrani materiali, medtem ko zasnova naprav sledi cilju doseganja zanesljivosti in varnosti.

Huawei bo prav tako zagotovil večplastne varnostne ukrepe usmerjene v celovito zaščito podatkov. Strogo je upoštevano načelo »nobenih motenj, sledenja ali odtekanja podatkov« kot pogoj zagotavljanja zasebnosti uporabnikov. Skladno s tem so bile ponovno razvrščena dovoljenja, ki jih dajemo aplikacijam ter izboljšani načini upravljanja z njimi. Občutljiva dovoljenja povezana z osebnimi podatki, kot so dnevnik klicev, odhodna in dohodna sporočila ali podatki o napravi so preklicana, medtem ko so strogo nadzorovana dovoljenja za dostop do galerije, ki jih dodeljujemo za vsako fotografijo posebej. Huawei je prilagodil tudi svojo rešitev sodelovanja na več zaslonih, ki omogoča dodatno filtriranje datotek in boljši nadzor skupne rabe.

Poslovne rešitve niso le sredstvo za izboljšanje produktivnosti. So hrbtenica poslovnega sistema in temelj digitalizacije gospodarstva in infrastrukture, ki bo obogatila naša življenja. Načela kakovost, inteligenca in zanesljivost, ki so v središču Huaweieve poslovne ponudbe, pa bodo poleg vsega ostalega zagotovila, da je lahko vsaka pisarna pametna.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki