marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Huawei je z družbo vivo podpisal globalni sporazum o navzkrižnem licenciranju patentov


20.03.2024
Objavil: Dare Gliha

Huawei je sporočil, da je z družbo vivo podpisal večletni sporazum o navzkrižnem licenciranju patentov, mesec dni po tem, ko je to storila tudi Nokia. Kitajski proizvajalec pametnih telefonov se je strinjal, da bo plačeval licenčnine za tehnologije 5G, s čimer je podjetju odprl vrata za delovanje v državah, kjer ima Huawei v lasti določene patente 5G.

Alan Fan, vodja Huaweijevega oddelka za intelektualno lastnino, je dejal, da sporazum odraža "vzajemno spoštovanje vrednosti patentov drug drugega". Sporazum bo obema podjetjema utrl pot za sodelovanje v prihodnosti. Dodal je še, da podjetji skupaj financirata raziskave in sta zavezani standardizaciji in delitvi sadov inovacij. Podjetje vivo še ni podalo izjave.

To je drugi pomembnejši sporazum, ki ga je Huawei podpisal v zadnjih dneh, drugi je bil podpisan z Amazonom. Ameriškemu podjetju bo omogočil uporabo patentnih tehnologij, povezanih z WiFi in predvajanjem videoposnetkov, v Nemčiji in po vsem svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki