marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaByteDance bi namesto odprodaje raje ukinil TikTok v ZDA
06.05.2024

Ameriška vlada je potrdila prelomni sveženj o nacionalni varnosti, ki ga je podpisal predsednik Joe Biden. Nova uredba dejansko postavlja matičnemu podjetju TikTok ByteDance ultimat, da v naslednjih devetih mesecih proda podjetje TikTok v ZDA lokalnemu podjetju ali pa se sooči z dejansko prepovedjo platforme.

slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

članki

Huawei pripravil ugodnosti za svoje uporabnike


04.06.2021
Objavil: Dare Gliha

Huawei je za svoje uporabnike pametnih telefonov in tabličnih računalnikov pripravil posebne ugodnosti. Uporabnikom je namreč do 24. junija na voljo posebna ponudba Huaweievih rezervnih delov – do 30 % popusta na zaslon, do 30 % popusta na zadnji del ohišja in do 30 % popusta na matično ploščo.

Poškodovan zaslon, zadnji del ohišja in matično ploščo je zdaj mogoče zamenjati po enotni ceni, brez dodatnih stroškov in ne glede na to ali je naprava v garancijskem roku, če je prišlo do poškodbe. Cena rezervnih delov za posamezen model naprave je na voljo tudi na spletnem mestu Huawei. V okviru posebne ponudbe bodo uporabniki prihranili pri popravilih po znižani ceni, vsi nadomestni deli pa so 100 % originalni in imajo 90-dnevno garancijo.

Uporabnikom je še vedno na voljo posebna ponudba – servisni dnevi Huawei, ki so zadnje 3 delovne dni v mesecu. V tem obdobju lahko uporabniki pametnih telefonov Huawei izkoristijo izjemno privlačno promocijsko ponudbo glede popravil. Stroški popravila telefona ali tablice izven garancije se bodo med servisnimi dnevi znižali za kar 20 %. Poleg popravila je v istem obdobju na voljo tudi brezplačna folija za zaščito sprednjega zaslona v uradnem servisnem centru Huawei.

Pametni telefoni so danes najpomembnejše orodje za številne uporabnike in so postali nepogrešljiv del vsakdana. Toda pri tako pogosti uporabi se pogosto pojavijo neželene poškodbe, na primer počen zaslon ali praska na hrbtni strani naprave. Iz tega razloga se je Huawei odločil, da bo vsem omogočil popravilo svoje najljubše naprave po dostopnih cenah.

Vse informacije o tej ponudbi so na voljo na njihovi spletni strani.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki