marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR v Parizu predstavil novo serijo HONOR 200
17.06.2024

HONOR je premierno za Evropo predstavil serijo HONOR 200 na ikoničnem pariškem mestu Hipódromo de París-Longchamp. Na dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 800 predstavnikov medijev in partnerjev iz vse Evrope, so gostje imeli priložnost iz prve roke preizkusiti zmogljivosti prek interaktivnih con doživetij in pop-up portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt.

slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

članki

Huawei predstavlja jesenske novosti


18.09.2023
Objavil: Dare Gliha

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

Na dogodku so tako predstavili številne prihajajoče vrhunske in inovativne naprave, vključno s serijo pametnih ur Huawei Watch GT 4, kakovostnimi pravimi stereo brezžičnimi slušalkami (TWS) FreeBuds Pro 3, elegantnimi in udobnimi pametnimi očali Huawei Eyewear II, prvo zlato uro Huawei Watch Ultimate Gold Edition ter povsem nove tablične računalnike Huawei MatePad PaperMatte.

Huaweijeve ambicije za izboljšanje oblikovanja, zdravja in športnih izkušenj

Huawei želi omogočiti, da sledite svojemu zdravje in športnim aktivnostim, a ob tem še vedno izgledate modno. To pomeni nov začetek za poslovanje znamke na področju nosljivih naprav, saj bo v prihodnosti povezala tri glavne konkurenčne prednosti: prebojno tehnologijo tipal, novo nadgrajeno platformo programskih algoritmov in celovitejše digitalne zdravstvene storitve.

Od vstopa na trg nosljivih naprav pred 10 leti velja Huawei za pionirja na področju spremljanja športa in zdravja, saj rešuje izzive na področju avtonomije baterije, natančnosti meritev in udobja. Na podlagi desetletnega strokovnega znanja in inovativnih tehnologij, edinstvene estetike in vrhunske izdelave zdaj v industriji postavlja nova merila. S prisotnostjo na trgu visokokakovostnih nosljivih naprav, okrepitvijo strateških naložb in oblikovanjem globalnih partnerstev v ekosistemu Huawei skrbi, da uporabnikom po vsem svetu zagotavlja prilagojene izkušnje na področju športa in zdravega življenjskega sloga.

Na področju oblikovanja je Huawei zavezan namenskemu oblikovanju, ki se nenehno razvija in vključuje vrhunske in vzdržljive materiale ter ponuja številne možnosti poosebljanja, zaradi česar je vsaka nosljiva naprava izraziti modni dodatek, ki dopolnjuje edinstvene modne sloge.

Podjetje Huawei razume, da je za dobro počutje treba skrbeti 24 ur na dan vse dni v tednu, zato se zavzema za nenehne inovacije, ki omogočajo več nadzora nad zdravjem. To se kaže v celovitih funkcijah upravljanja z zdravjem, ki so jih razvili skupaj s partnerji iz industrije in akademskega sveta. S tem so poskrbeli, da pridobljeni podatki niso le natančni, temveč tudi uporabni.

Obenem Huawei s svojimi nosljivimi napravami pomaga ljudem približati šport in telesno aktivnost. Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik ali nekdo, ki šele odkriva pomen telesne aktivnosti, bo Huawei poskrbel, da bo spremljanje aktivnega življenja dostopno in prijetno. S pionirskimi funkcijami, kot je na znanosti temelječa funkcija TruSport, je Huawei namreč spremenil nosljive naprave v osebne trenerje, ki jih ves čas nosite na zapestjih.

Naslednja generacija nosljivih naprav in tabličnih računalnikov

Huaweijev strateški preobrat se začenja s predstavitvijo izdelkov, ki postavljajo novo paradigmo estetike nosljivih naprav. To so pametne ure serije Huawei Watch GT 4, elegantna Huawei Watch Ultimate Gold Edition z zlato luneto in krono ter popolnoma nove prave stereo brezžične (TWS) slušalke Huawei FreeBuds Pro 3.

Pametne ure serije Huawei Watch GT 4 se ponašajo z izboljšanimi oblikovnimi značilnostmi ter zmogljivimi funkcijami spremljanja zdravja in telesne pripravljenosti. Na voljo so v ohišju s premerom 46 ali 41 milimetrov ter predstavljajo drzen korak naprej z uvajanjem domiselnih oblikovnih elementov ob hkratnem ohranjanju sodobne geometrijske estetike predhodnic iz serije GT.

Huawei je izboljšal izkušnjo spremljanja telesne dejavnosti s preoblikovanjem obročev aktivnosti, povsem novo aplikacijo Ohranite kondicijo in večjo natančnostjo satelitskega sledenja (GNSS). Obenem so izboljšali tudi funkcijo TruSeen 5.5+, ki s pomočjo umetne inteligence dvigne natančnost merjenja srčnega utripa.

Huawei Watch Ultimate Gold Edition je Huaweijeva prva zlata pametna ura. Uteleša največji potencial podjetja, zato ima zlato luneto in krono z reliefnimi trapezoidnimi vzorci, izrezljanimi s postopkom graviranja z diamantnim brušenjem. Uri je dodan pozlačen (PVD) pašček iz titana z nastavljivo metuljasto zaponko, ki predstavlja edinstven vizualni učinek, in daje uri privlačen, a hkrati umirjen videz.

Nove brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro 3 nudijo uravnoteženo oblikovno estetiko z vrhunsko zvočno tehnologijo, ki izboljšuje izkušnjo poslušanja glasbe. Ušesna čepka imata gladko enodelno stekleno ohišje iz novega nano materiala, dvojna zvočna gonilnika Ultra-hearing za jasnejše visoke in globoke nizke tone ter trojni prilagodljiv izenačevalnik za pristno kakovost zvoka.

Poleg tega so bila na dogodku predstavljena tudi povsem nova očala Huawei Eyewear II, ki ponujajo uravnoteženo oblikovno estetiko z vrhunsko zvočno tehnologijo, ter tablice Huawei PaperMatte, ki prinašajo otipljivo in papirnato vizualno izkušnjo.

Sir Mo Farah in Pamela Reif imenovana za ambasadorja nosljivih izdelkov Huawei

Pamela Reif, priljubljena globalna vplivnica na področju telesne vadbe in življenjskega sloga ter olimpijski, svetovni in evropski zmagovalec Sir Mo Farah sta bila imenovana za ambasadorja nosljivih izdelkov podjetja Huawei. »Neverjetno je pomisliti, da sva se Huawei in jaz skoraj istočasno podala v svet fitnesa. V desetih letih, odkar sem začela delati kot profesionalna trenerka, je tehnologija odigrala izjemno pomembno vlogo pri pomoči ljudem, da živijo bolj zdravo,« je dejala Pamela. »Huawei je v ospredju teh inovacij, vendar to počne na zelo kul način. Navdušena sem, da bom del njegove prihodnosti.«

Z vključitvijo najnovejših nosljivih naprav v svojo vadbeno rutino, vključno s serijo Huawei Watch GT 4 in Huawei Watch Ultimate, boste zlahka povečali učinkovitost treninga in bolje razumeli svoje zdravstveno stanje ter hkrati vnesli slog in modo v svoj vsakdanji videz.

Sir Mo Farah je jasen: »Spoznanja, ki smo jih s trenersko ekipo pridobili s pomočjo ur, so se izkazala za neprecenljiva med tekmovanji na najvišji ravni. Ker sem s profesionalnega teka prešel na bolj lagoden način življenja, z veseljem raziskujem, kaj mi ponuja športno udejstvovanje zunaj tekaške steze, in sicer z nošenjem ur za vsakodnevne dejavnosti in kot modnega dodatka. Tu Huaweijeve ure resnično izstopajo. Videti so enako dobro, kot dobro delujejo.«

Huawei z navdušenjem napoveduje tudi serijo programov za vadbo telesne pripravljenosti, ki jih je ustvaril skupaj s Pamelo Reif in so na voljo izključno prek aplikacije Huawei Zdravje. Ti bodo vključevali nekaj najbolj znanih Pamelinih vadb, posebej prilagojenih tako, da bodo udeleženci lahko kar najbolje izkoristili fitnes in zdravstvene funkcije svojih pametnih ur.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki