marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaJe Samsung potihoma ukinil serijo Note?
01.12.2021

Na začetku leta so pri Samsungu napovedali, da bodo preskočili eno generacijo mobilnikov Note, da pa bodo že prihodnje leto ponovno predstavili novosti iz te serije. Sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo drugačne novice, ki ne bodo po godu ljubiteljem mobilnikov Note.

slikabob ob desetletnici povečuje količine podatkov
29.11.2021

Pred desetimi leti je na slovenski trg mobilnih storitev vstopil popolnoma nov igralec, ki se je širni Sloveniji predstavil z drzno obljubo – mobilni paketi brez višanja cen, brez vezav in brez skritih stroškov. Obljubo pri bobu držijo še danes, ko na svoji torti pihajo že 10 svečko in ob tem uporabnikom podarjajo rojstnodnevno darilo.

slikaNov čipset Snapdragon omogoča hitro polnjenje do 150 W
29.11.2021

Qualcomm naj bi konec meseca predstavil nov čip, ki se bo imenoval Snapdragon 8 Gen 1. Digital Chat Station na Weibu trdi, da bodo nekateri mobilniki s tem čipom imeli hitro polnjenje s kar 150 W, vendar pa bodo predstavljeni kasneje, saj prva serija čipov ni pripravljena na take hitrosti polnjenja.

slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

članki

Huawei predstavil najnovejše poslovne rezultate


25.10.2021
Objavil: Dare Gliha

Po napovedih naj bi Huawei letos dosegel podobno dobre poslovne rezultate kot lani. Podjetje je po podatkih, ki jih je predstavil Derek Yu, doslej ustvarilo prihodke v višini 320 milijard juanov (42,95 milijarde evrov), pri čemer je stopnja čistega dobička dosegla 9,8 %. Poslovni prihodki podjetja Huawei Consumer BG pa so v tem času dosegli 135,7 milijarde juanov (18,21 milijarde evrov).

Huawei letno v raziskave in razvoj vloži več kot 10 % prihodkov. V zadnjih desetih letih so naložbe v to področje presegle 720 milijard juanov (96,64 milijarde evrov), saj le stalna rast zagotavlja močen tržni položaj. Avgusta letošnjega leta se je Huawei tudi uvrstil na 44. mesto seznama Fortune 500, kar predstavlja izboljšanje za pet mest. Poleg tega nadaljujejo z odpiranjem lastnih trgovin, zadnja pridobitev je trgovina na Dunaju, ki so jo svečano odprli dan pred prestavitvijo novih izdelkov, 20. oktobra.

Neprekinjena rast je za podjetje ključnega pomena. Kot pravi Derek Yu: »Nenehno si prizadevamo najti in razviti najboljše rešitve ter jih vključiti v izdelke, da bi izpolnili naraščajoča pričakovanja naših uporabnikov. Zanje širimo mrežo trgovin, ki ne dokazujejo samo vlaganja v uporabnike in trge, temveč omogočajo tesnejši stik. Huawei je imel konec leta 2020 skoraj 60 tisoč trgovin ter površin za predstavitev izdelkov pri trgovcih po celem svetu, mrežo pa še naprej širimo.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki