marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Huawei ponuja podaljšanje garancije za 180 dni


04.08.2021
Objavil: Dare Gliha

Zadovoljstvo uporabnikov je za Huawei prednostna naloga. Zavezali so se podaljševati življenjsko dobo naprav z uporabo kakovostnih materialov in kar je še bolj pomembno, z nudenjem vrhunskih in hkrati strokovnih servisnih storitev. V sklop zadnjega sodi Servisni festival Huawei.

»Kot vedno Huawei skrbi za svoje uporabnike. Da bi v celoti izpolnili njihova pričakovanja, jim v sklopu servisnega festivala nudimo brezplačno podaljšanje garancije za 180 dni,« je v luči dogodka povedal Liu Guoli, lokalni vodja servisnih storitev podjetja Huawei.

Da boste mirneje spali
Čeprav ni nekaj, o čemer bi razmišljali ves čas, garancijska doba nudi zaščito pred morebitnimi težavami, ki se lahko pojavijo v življenjski dobi pametnega telefona. Zato je Huawei sklenil uporabnikom naprav, ki so še v garancijski dobi, ponuditi njeno brezplačno podaljšanje za 180 dni. Podaljšanje se lahko aktivira po registraciji računa Huawei (Huawei ID) na spletni strani festivala.

Naj pametni telefon deluje dlje
Čas uporabe številnih izdelkov je zelo kratek in včasih jih je preprostejše zamenjati kot popraviti. Ker ni nujno, zato je Huawei uvedel servisni festival. V času trajanja posebne ponudbe lahko namreč uporabniki poskrbijo, da bo pokvarjen pametni telefon deloval in bil spet videti kot nov.

Huawei želi, da bi čim dlje uporabljali pametne telefone, zato ni pozabil na uporabnike z napravami izven garancijske dobe. Namenil jim je kupon s popustom v višini 7 € za popravilo njihovih naprav.

Ponudba podaljšanja garancije za 180 dni velja do 31. avgustam uporabniki pa lahko ugodnosti koristjo z registracijo na njihovi spletni strani servisnega festivala.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki